Clas Ohlson

Hejsan svejsan!

Dagen började med att gå upp runt 8.20. "Jobba" stog på schemat!
9.45-16.15. Det gick inga bra bussar på morgonen så mamma fick skjutsa mig. Tycker det gick riktigt bra idag. Ibland var det fullt ös, och ibland var det chilledill. Jag var ensam tjej där som jobbade med 5 killar. Men de var kul! :)
Är riktigt trött nu kan jag lova! Blir vell att sova tidigt idag, de skulle va skönt!
Orkar inte skriva mer just nu (a)

Ha en bra kväll! :)

KRAM


<3

Gjorde ett litet collage till en vän idag. Puss på dig!




KRAM

GOD JUL!

God jul allesammans! Hoppas ni haft en bra dag hittills! :D


Jag och kusin, han råkade visst somna en liten stund


Syster fixade mitt hår förut :)

KRAM

Julbilder





Åkte över till Emelie förut och lämnade en julklapp. Hoppas hon blir glad, mitt hjärtegull!<3

Dagen innan julafton, vad det nu heter, hehe.

Hej alla fina!

Har vart i Nyköping på förmiddagen och köpt dom sista julklapparna. Kände att det var lite som fattades. Sen åkte vi hem och åt lite lunch, o snart blir det att göra lite knäck med syskonen. Sen käka pappas goda hemlagade pizza. Och ikväll blir det "uppesittarkväll" med familjen!
MYSPYS!

HA EN BRA DAG ALLIHOPA!

KRAMKRAM!<3


Vi saknar dig bubben!<3


- If you can dream it, you can do it -


Julbak

Har ägnat förmiddan till lite julbak med mina systrar.







KRAM

kärleken till dig kommer aldrig försvinna!

Tänker på dig hela tiden Milou, jag tror jag inte riktigt fattat än att du inte längre finns kvar hos oss.. Du är ju våran lillebror! Ropade till och med på dig förut istället för att ropa på Fanny.. Du ska veta att vi saknar dig! Jätte mkt! Det kommer inte kännas likadant här på jorden utan dig! Men jag vet att du har det bra där uppe i himmelen. Jag kommer alltid att älska dig lillebror! <3


I will live for you darling! I love you now and forever!<3

Milou, min prins.

Vår älskade Milou somnade in inatt, mamma och pappa kände att dom ville åka in till han, dom ville inte låta han somna in själv. Den sista gången jag träffade han var i Fredags morgon när han låg på madrassen med mig, min lilla prins. Han sov alltid tillsammans med mig, egentligen fick han aldrig vara i soffan eller sova i någons säng, då mamma sa att de skulle bli en vana.. Men han fick alltid sova med mig ändå, för att få känna hur mjukt och skönt det var.
Du var som en lillebror för mig, du fanns alltid där när jag var ledsen, orolig, tveksam eller glad. Du fanns alltid där för mig, jag hade alltid någon att krama om när jag var ledsen..
Livet kommer inte bli desamma utan dig, du lyste upp våra dagar Milou.
Jag kommer aldrig glömma när du gjorde vad som helst för att få en liten godis, eller när du sprang runt som en liten galning i hela huset när man hade duschat dig, eller när du hoppade runt där när snön precis hade kommit och du stack ner nosen i snön och såg sådär gullig ut som bara du kunde göra.
Och tanken på att jag aldrig mer kommer få se dig, krama dig eller gå ut och gå med dig gör mig så ledsen.. Du ska veta Milou att du har den allra störstaste platsen i mitt hjärta och det kommer du alltid att ha. Du kommer alltid finnas kvar hos mig.

Jag älskar dig min prins!<3




BUHU..

Ååååh.. sista dagen på Clas Ohlson imorgon.. Funderar på att gråta en skvätt, orkar inte gå tillbaka till skolan, har ju fått in värsta fina vanan att åka in till Classe på morronen. Men som tur är så har dom erbjudit mig jobb på lovet, så jag är muuucket tacksam och glad över det!

Nu ska jag gå och sova, så jag orkar upp imorn. Har fått jätteont i halsen, får inte bli sjuk, det orkar jag inte med.. :(

Sov så gott! :))

Puss och Kram!


Hittade en vacker gammal bild på mig..


Clas Ohlson!

classe, (clas ohlson) min praktikplats, men också mitt "extrajobb". Det lönar sig med praktik,. Det är verkligen hur kul som helst där! ohejohå! STORMTRIVS!! Jobbade idag btw, efter de så mötte jag upp mamma, sen åkte vi o handlade lite, sen käkade vi på max, och sen åkte vi hem. :)
Ska nog fasen gå o sova snart, är riktigt trött..

Imorn blir det att baka pepparkakor och sen gå o kolla på min lillesyster lucia här i bettna. Det blir kul!
Sen är de praktik på måndag igen, sista veckan :( Vill inte att de ska ta slut..
Orkar inte gå till skolan igen, visst, de e ju bara typ 4 dar o sen är de jullov. Men iaf..

Anyway, ska vell hitta på någe nu.. typ lägga mig i soffan lr ngt ;))

Puss o kram!





bjuder på lite flumbilder på mig o min fina vän! :)


Måndag

HellooO! Jobbet i helgen gick finemang! De var riktigt roligt faktiskt! :)

På morgonen när de e praktik så känner man verkligen "ååh.. ja orkar inte, vill bara va hemma o sova -.-" Men när man väl kommit dit så ångrar man sig inte ens sekund att man sket i att stanna hem. Det är så grymt bra där, fina människor, o allting! :) Skulle lätt kunna tänka mig att jobba där sen.

Vet inte vad ja ska skriva?! Är lite trött, så de får bli sängen nu. Kommer som vanligt inte orka upp imorn.. E helt slut på morgonen.. o som grädde på moset så vaknade jag ca 20 min innan jag måste gå till bussen.. fick typ slänga på mig kläderna och sminket, och inte TALA om mitt hår.. slängde i lite hårspray o satte upp luggen. Sen såg jag ut som ett troll hela dagen.. menmen, sånt man får ta..

Fick i alla fall en komplimang för mina ögon idag, vilket gjorde mig riktigt glad!
När en kompis eller närastående ger en komplimanger blir man glad, men när någon som man inte känner ger en komplimanger blir man nästan ännu gladare. Hehe. Tack du fina varelse! :)

Nejjni, nu ska jag hoppa i bingen! ;)

Gooodniiiight!

Puss


DaisyAhlström



Take me for the person I am, or just pic another.

Tjabba Tjena!

Nu taggar vi helg! :D Sköönt! Fast vänta.. jobbar ju imorn?! ;) Skönt o tjäna lite kosing! ;)
Imorron eftermiddag kommer Elvira hit också! :)
Treeeevligt!

Nu blir de att forstätta kolla idol!
Ha en bra kväll!

Puss