en STOR del av mitt hjärta.

Det finns en person som faktiskt betyder oerhört mycket för mig! En person som jag kännt i ungefär 10-11 år.
En person som alltid har funnits där för mig, skyddat mig, ställt upp för mig. Även fast du inte är min biologiska syster, så känns det som om du verkligen är det. Jag har alltid kunnat prata med dig om precis allting, och jag vet att det alltid stannar hos dig! Du anar inte hur mycket du faktiskt betyder för mig. Jag kanske inte visar eller säger till dig hur mycket du betyder. Men du rymmer en stor del av mitt hjärta. När ni flyttade till oss så trodde jag verkligen inte att vi skulle få såhär bra kontakt som vi fått. Jag fick 2 extra syskon, som nu betyder guld för mig!

O nu har du flyttat.. o du anar inte hur tomt det känns utan dig! Jag saknar dig, dina skämt o helt ärligt så saknar jag t.o.m när vi bråkar! (a)

Du är underbar honey!
Älskar dig syster, Helene Lingvall! <3



PUSS

Efterlängtade fredag!

Äntligen är de fredag! Onödig dag i skolan.. började kl 10 o slutade kl 11.. :s
Tur att pappa kunde hämta mig iaf, annars hade jag fått setat o vänta i Flen 2 timmar tills bussen gick..
Nu blir det tvmys med the familia! Skönt!
Imorn blir det att leka med bästis! Emelie pemelie! Tar en promenad hem till henne, hoppas på fint väder!
Nu ska ja hoppa in i duschen, innan let´s dance börjar :)
Ha en bra kväll allihopa!

PUSS

saknad

Well.. vart ska jag börja? Jag hatar att ens humör kan ändras på bara 1 sekund? Nyss var jag glad o sprallig.. nu är jag helt depp..?

Jag saknar kärleken.
Jag saknar dig.
Jag saknar oss.

Ibland undrar jag om jag gjorde rätt..eller fel.
Vad hade hänt om jag gav det en chans?
Men jag gjorde som jag tycker är bäst.. jag följde mitt hjärta.
Men ibland vet man ju inte vad som är bäst? Magkänslan eller hjärtat? De ena vill åt höger, de andra vill åt vänster..
Det jag vet, som verkligen stämmer är att jag saknar dig otroligt mycket.
Varje gång jag ser dig så är det så grymt jädra jobbigt.

En sak vet jag, o de är att jag kommer sakna dig. Föralltid.


Här kommer lite bilder som gör mig glad iaf.










PUSS


Trött som en.. aah ja venne vad!

Är trött som en jävla lama idag, and I have no idea why!
Har sovit hos Melissa sen i Måndags, o gick o la oss runt 11 båda dagarna. Sååå finns ingen direkt anledning till att jag kan va såhär trött?! Skyller på att skolan tar kol på en.. men de gör den ju så!
Tog en liten powernap förut, i ca sådär 1 h & 30 min! Skönt som attan!!

Det e rätt så bra med sånt faktiskt! Man blir som en ny människa.. typ!
Anyway! Ska snart hoppa in i en vaarm dusch, sen ta en kopp the! Eller hur de nu stavas? Det var ett tag sen jag drack de, förut drack jag typ de var o varannan dag!

Juuste! Fick tillbaka matteprovet idag!! O ja fick G!? :D
Man kan ju välja om man vill göra "G" prov eller "VG&MVG" prov, o ja tog "G", så ja e helt jädra nöjd, eftersom jag hatar och suger på matte!
Har aldrig tyckt om de.. men de går ju bra om man bara kan de ordentligt.. Såå de gäller att ja ligger i nu! Ska läsa matte B till hösten sen så!

Imorn blir de att redovisa ngn grej på engelskan, sen ett litet prov i svenskan, om grammatik o skit! Men de går vell förhoppningsvis bra! :)

Imorn är det torsdag, SEN fredag! O då blir de att åka hem o ta de lugnt, myskväll med familjen :) Får se vad som hittas på på Lördag!:) Något kommer jag nog på!

Men ni får ha de så jätte bra! :)

PUSS


saknar mig syster så de bara skriker om de!


Lördag!

Har inte skrivit på ett tag.. ajja bajja på mig!
Dagen igår började med matteprov, som FAKTISKT (konstigt nog) Gick awesome! Eller.. de kändes som de gick bra iaf! Hoppas på att de gick bra iaf! Sen lunch, sen 2 handelslektioner. Efter skolan drog jag, Anisa, Emelie o Melissa till Katrineholm o gick först o moffa på mcdonalds. Sen gick vi en tripp på stan, men hittade inget, hann bara gå runt i ca 40 min, sen så stängde dom. Men ska försöka åka in någon dag o kolla vidare!
Efter k-holm så åkte vi hem till Melissa o hade de mys! Alla somnade typ vid 11?! :s haha. Emelie stackarn sov på golvet! :o Ingen madrass eller någonting, eller hon snodde till sig en filt o en kudde från soffan..
Vaknade av att Anisa satt på mina fötter? haha! Efter en stund så vaknade Emelie o Melissa också. Så vi drog fram daimtårtan vi köpte igår o glodde på en movie.

Sen när klockan närmade sig 10 så gick jag, emelie o Anisa ut till bussen, gick av utanför ICA i Flen för att Empan skulle köpa lite grejjer, o jag kände för att vara lite snäll. Sååå jag köpte blommor till min kära moder, och... choklad till fader min. HAha.. de uppskattades iaf! Men anyway. När jag kom hem så fick jag ngt cp ryck o gick ut o skottade hela "gården". Sjukt jobbigt! Sen skottade jag vägen ner till bussen också. Det e typ helt omöjligt o gå där när de är snö! Sen gick ja in o åt tacos som var kvar från igår med 2 av mina syskon.
Sen när pappa kom hem från träningen så följde jag med han till Flen för att handla. Jag kostade på mig ett lypsyl som va med ngn eucalyptus smak :p trodde de va sån som min storesyster har, älskar de lypsylet, men de va de ju icke! Ska smöra med henne o fråga om hon vill byta (a) hehehe.

Ska vell äta om ett tag. Min bror och hans girlfriend kommer o äter här. Det blir pappas pizza! Mumma! Den e god den! Sen ikväll vet jag faktiskt inte vad som händer. Ska bara ta de lugnt! Dega i soffan!
Sen imorn vet jag inte heller vad som kommer hända. Ska vell försöka göra klart en engelska uppgift iaf!

Nejjni, nu ska ja nog kila!
Men ni får ha en fin helg!

KRAM


sunday!

Pappa väckte mig kl 10.. även fast ja sa igår att ja ville sova ut.. -.-
Gick upp o åt frukost, sen började vi städa. Hittade 3 paket med lösnaglar i min låda! :o Det lönar sig o städa ibland iaf. haha! Nu ska ja ta något att äta, sen sätta på lösnaglarna, kommer kännas jätte ovant.. eftersom jag har så korta naglar annars. Men de blir nog fint! :)
Sen ska ja sova en liten stund trorja! (a) Sen plugga. Har prov imorgon i "Arbetsmiljö & säkerhet", men de va inte så svårt sa han, (läraren).

Nejjnii, nu ska ja kila! :)
Ha en bra söndag!

KRAM

Tillbringade dagen i Norrköping!

Kom hem från Norrköping för en stund sen, eller jag hoppade av i Stigtomta där mamma, pappa o min lillesyster satt o moffa pizza, så jag tog en kebab pizza! Alltid turkar o flörta.. haha!
Dagen tillbringade jag i Norrköping. Åkte vid 10 imorse, med emelie o hennes familj! Det var grymt roligt! Vi skulle åka o kolla på innebandy cup. Hennes systrar va med o spelade också! :)

Hahah, nu ska ni få höra lite detaljer! ;)
1. En kille som spelade i Nyköpingslaget kommer fram o sätter sig breve mig o säger "tjaa läget? ;)" Jag;"aa tja, jo bra, sj?" han: "joo de e bra". Sen flyttade han sig o satte sig raden bakom där några killar från flen satt som han kände o säger" Jag vågade inte sitta breve dig, du är för söt." haha.

2. Han kommer senare igen o säger "Tjena snäckan" ahah, ( vad nu de ska betyda?!)
 
3. Nästa gång jag ser han så frågade han emelie: " men spelar inte du innebandy?!" o hon svarade "nej", sen fråga han mig "dudå?", jag: "nepp, de gör ja inte" han: "ahaa, så du sitter bara där o ser snygg ut alltså?" hahah. Kul kille!

O sen vare ju då "RockErik" Haha, han gick runt o spela på sin innebandyklubba o sjöng "Highway to hell". Haha, sjukt skön kille!

Dedär måste göras om!

Min dag var iaf jätte bra! :) Hoppas eran var lika bra!
Ikväll blir det att kolla på Melodifestivalen med pappa, mamma o fanny :)
Mysmys. Så nu ska ja gå o ta en snabbdusch sen mysa ner mig i soffan.

KRAM


Fint väder vare iaf när man vaknade

Friday night!

Woho! Äntligen fredag!
Dagen började med att jag o Empanpempan tog tidiga bussen in till skolan (fast vi hade sovmorgon till 10) för att plugga matte.. -.- Men det kändes bra efteråt i alla fall!
Sen hade vi vanliga matte lektionen, sedan lunch! PANNKAKAAA! Men med lingonsylt?! Vem äter de lixom? Inte jag iaf! haha. Efter det hade vi två handelslektioner! Det va vell inte världens roligaste.. eller.. haha. jag började skratta åt en sak som jag verkligen inte kunde sluta garva åt. Jag var t.o.m tvungen att lägga ner huvet på bordet för att ja inte kunde kolla på melissa o emelie.. för då hade ja skratta ännu mer! Haha, kunde verkligen inte sluta! Tillslut så skratta jag rakt ut.. o inte tyst heller.. O läraren vart inte så glad.. Men vad ska man göra när man VERKLIGEN inte kan sluta? hahah, de händer vell alla? Right!?
Efter skolan så gick jag o Emelie upp till "stan", hon skulle köpa lite mumma tills ikväll, sen så satte vi oss i Violen o väntade på min kära fader som var påväg från Strängnäs. Sen mötte vi upp han på Coop.
Handlade lite, åkte hem, då ja började med the food på en gång! :) Kycklingsallad!
Jag ville laga maten själv idag! Eftersom ja inte brukar hjälpa till med maten annars (A) Men de vart gott :) Trodde de först skulle bli lite fail med mina makaroner.. men de funka! Haha.

Ikväll ska jag bara ta det alldeles alldeles lugnt! Är så himla trött så de finns inte! O har försökt att gå o lägga mig i tid i flera dagar.. men de går inte! Är jätte trött när jag kommer hem från skolan, men blir jätte pigg när kvällen närmar sig! Whyyyy?!

Imorgon ska jag vara med min finaste Emelie! Vi ska åka till Norrköping o kolla på innebandy! Hennes syster spelar bl.a. Åker vid 10 på morgonen o kommer nog hem närmare kvällen skulle jag tro! Det blir nog roligt! Har alltid roligt med henne så! :)

Nu ska jag ta mig en kopp te o sitta här en stund till, sen blire duschen o sen slänga mig o soffan o glo tv all night looong! Eller inte.. haha måste orka upp imorn också!

Ni får ha de så bra så länge!

KRAM


min fina kycklingsallad. haha

Söndagar är booooring..

Hej hopp!

Idag har jag inte gjort ett skit... hatar söndagar! Det ända jag gjort idag är typ att sminka mig..
Men ska ut till gymmet o träna sen iaf! Det gillas! Måste komma igång med träningen!!

Imorn är de friluftsdag, så jag, anisa, melissa o emelie valde bowling, sen efter de gå en promenad o grillepilla! :)
Såå de blir kul! :D

Nu är de mat, så måste kila..

Här är en låt jag veeerkligen inte kan sluta lyssna på!

http://www.youtube.com/watch?v=ZdtzQ7ftPKM <3

KRAM






Lite bilder från idag

Friday night!

Jaaani! Som ja sa sist.. att ja o Emelie skulle få träningsvärk..de ljög jag inte ett dugg om.. hahah vi hade GRYMT ont i 2 dar.. de är knappt det har gått bort än.. haha, herregud!
Idag så har jag o Emelie lekt efter skolan :) Jag färgade håret på henne och sen åkte vi hit o käka pappas hemmagjorda pizza<3 Sen har vi bara setat vid datan och glott på en film.

Imorn vet jag inte alls vad som händer faktiskt.. vi ska iaf sova ut. Faasen så skönt! Inte behöva gå upp kl 6!
Sen blir det nog bara att ta de lugnt! :)

Nee nu ska jag nog stänga av datan o ligga o prata med emelie sötnosen ett tag, om hon nu inte hinner somna.. haha.. hon o melissa somnar ju på typ 10 sek så.. :/

Skriver mer imörn! :)

KRAM


mina favorit tjejer och jag :)

Slut på lov.. o HEJ skolan!

Har inte skrivit här på några dagar, varför vet jag faktiskt inte! :P Har inte blivit så bara.
Igår började skolan igen.. o ja mådde så sjukt jädra illa på morgonen.. så tog en senare buss in.
Men den dagen va vell helt okej faktiskt. o efter skolan så gick ja o Melissa o solade! :)
Idag vare den där dagen då vi har 3 handelslektioner efter varandra.. men aah de funkar! ahaha.
Efter det hade vi idrott.. oh my goood! Egentligen va de inte så jobbigt.. man fick bara så grymt jädra ont i benen i slutet! Hahaha, mina ben vek sig flera gånger när vi skulle tillbaka till skolan efter idrotten.. ingen vacker syn! ;)
Så aah, Emelie o jag kommer ju knappt kunna gå imorn.. PLUS att vi måste gå upp o ner för 6 trappor hela dagen.. kuuul! Vi borde egentligen kidnappa ett hisskort utav någon lärare!

Ska nog gå o duscha nu, sen gå o sova! Det är ju så sjuuukt skönt! Skulle kunna sova i flera år!! (A)
hahah, men drömma kan man ju alltid göra!
Ni får ha de så bra!

KRAM


ros :D