Leeeedig=SOFT!

Är ledig nu ända tills Tisdag. Fan så skönt!
Efter skolan drog jag o emelie o åt pizza. Hon gjorde mig sällskap tills min kurs skulle börja, söt som hon är! :)
Vill bara säga att du är världens finaste Emelie! Jag vet ju att du brukar läsa min lilla blogg! ^^ Du är guld värd!<3
Kursen började 17.30 till 20.30, fast hade en liten paus också. Det blev rätt jobbigt o bara sitta o lyssna men man lärde sig väldigt mycket! :)
Nu ska jag ta någonting att äta, sen gå o sova! Imorn ska jag hjälpa pappsen att städa av lite här hemma. Sen åker jag till Melissa med mina brudar!

Puuusss


Ditten o Datten..

Dagen började med engelska, då vi skulle redovisa en slags "talk-show", men Melissa var sjuk, så det blev inget, + att vi inte var klara. Hehe. Sen hade vi handel, där jag o Emelie i stort sätt bara satt och gjort ingenting.. eller joo! Vi satt och kollade när våran lärare satt och nynna till någon låt, rätt mycket skratt blev det!
Efter det så hade vi svenska, skulle redovisa min powerpoint som gick rätt bra. Hatar att redovisa. Men det funkade! And after that.. så slutade vi för dagen! Den sista lektionen blev inställd, läraren skulle på någon intervju. :)

Har kollat på "Gossip girl" när jag kom hem från skolan, och försökt pluggat lite till provet vi har imorgon i handel. Det kommer verkligen gå bajs! Fattar typ ingenting..
Menmen, fick reda idag vad jag fick för slutbetyg i 2 handelsämnen iaf. VG i båda! Glad chey!
Han sa också att han tror att det kommer gå bra för mig i en ny kurs som vi kommer ha i höst, så de återstår att se då! :)

Imorn blir det skolan, sen vara kvar i Flen för att gå på en handledarkurs på körskolan. Kuuul, ska gå dit själv eftersom pappa redan gått den med min syster.. :(
Men det blir nog bra.

Nu ska jag vell försöka ta tag i pluggandet, eller något sånt! :)


Skön Söndag!

Vaknade imorse vid ca 9.30, gick på toaletten, tog med mig en tidning tillbaka till sängen, låg och läste den. Sen försökte jag somnade om, sov till 11.30 då pappa kom in och frågade om jag inte skulle gå upp. Jag svarade "jaa, snart", somnade sedan om och vaknade inte förens 14.30. Hehe, aldrig sovit så länge förut, även fast jag vaknade 2 gånger, allt som allt. Har legat och degat i soffan hela dagen. Har kollat på "Off the map" (världens bästa serie!) sen har jag kollat på "Greys anatomy", "Cougar town", och sen en liten snutt på en film som gick på tven.
Pappa gjorde pizza till middag, mums! Åt inte upp hela, åt typ en 1/4 av min pizza, så blir nog att ta en bit ikväll! Hehe.

Går bara 2 dagar i skolan den här veckan! Så himla skööönt! :D Ledig Onsdag, Torsdag, Fredag, Lördag, Söndag OCH Måndag! Sen 1 vecka kvar i skolan! Sen sommarlov?! Herregud vad det här året har gått fort!
Skönt ska de blir med sommarlov också! Fast har typ bara sommarlov någon vecka. Sen blir det att sommarjobba 3 veckor! :) Har fått jobb på dagiset här där jag bor! Så det ska bli kul! :D

Nu blir det duschen, sen chilledilla framför tven!:)


Juste! Ska försöka färga håret brunt någon dag i veckan också! :)




Min naturliga hårfärg (haha, gick typ i 6an/7an på den där bilden)


Min hårfärg som jag har nu!


Lyckad Fredag!

Mina små babes hade fixat en överraskning till mig igår, dom hade bakat tårta! Sötnosar! (En liten sen födelsedagspresent kan man säga). Sen fick jag 2 paket av Melissa!
2 nagellack i väldigt snygga färger! Sen ett "sminkkit" :) Tack gummsan! :)
Sen på kvällen hade vi väldigt trevligt! :) Tack alla!

Idag åkte jag hem från Melissa, pappa plockade upp mig i Flen, sen gick vi till Ica och handlade.
Käkade middag, tacos! Mumma!
Ikväll blir det bara att ta det lugnt, ska vell gå och duscha snart och sen kolla på tv! :)

Imorn är det ju mors-dag, men mamma ska åka med Fanny på klassresa till Kökar, så hon fick sina presenter idag istället! :) Glad vart hon i alla fall.


sminket jag fick av Melissa


nagellacket jag fick av henne


puss

You´re like a drop in the ocean..

You´re like a drop in the ocean, one in a million.


I miss you..

Trodde jag skulle kunna släppa de lättare.. vissa dagar är jobbigare än andra.. vissa dagar saknar jag dig så himla mycket att jag inte vet vad jag ska göra.. vissa dagar tänker jag inte ens på dig..
Allting mellan oss kändes så.. jag vet inte ens ordet för det.. obekvämt? Inte ens det förklarar hur det kändes... Vi tog oss inte ens tiden till att lära känna varandra ordentligt.. kanske det var där problemet var?

Fick jag chansen att lära känna dig.. ordentligt den här gången, så skulle jag ta den direkt..



I miss you.


Fredag, Lördag, Söndag!

Fredag- Jag var i skolan, hade lektioner, fick sluta tidigare. Sen åkte jag hem, började baka, bädda iordning! Skulle ju ha tjejmiddag/kväll! 2 av mina friends skulle sova kvar!:) Vi åt tacos, sen till efterrätt blev det kladdkaka, glass med chokladsås, kolasås, maränger m.m. Hade riktigt mysigt och roligt iaf! :)

Lördag- Vaknade, gick upp och fixade lite, sen åkte emelie och anisa hem till emelie, och jag följde med mamma, pappa och fanny till Nyköping för att shoppa lite. Jag hittade iaf en jeansklänning, shorts, hårspray, deoderant och så köpte jag comviq kompis. Sen åkte jag hem och åt, duschade, sen begav jag mig hem till Emelie! Där hade vi de roligt också! :) Sov kvar där!

Söndag- Åkte hem från Emelie, bakade 2 kladdkakor (Order från mamma, haha nejrå) för att pappa fyller år idag! :) O nu ska jag skala potatis, det blir porterstek och hasselbackspotatis sen! :) Mumma!

Kanske skriver här mer sen! :)

Nu får ni lite bilder!









Tog inte så mycket bilder!
Finns mer på bellas blogg!:)

www.lillabella.devote.se

Puss




Ingen ork

Heey alla glada!

Orkar inte skriva så mkt idag.. min dag har vart rätt okej iaf! Haft ont i huvudet i stort sätt hela dagen! :/

Imorn blir det att åka in tidigt till skolan och göra klart en svenska uppgift. Börjar ändå inte förns kl 10 så!

Sen mot kvällen blir det tjejkväll här hemma med mina fina brudar!<3

Vi hörs o syns! :)


Tragus! <3


TRAGUS, ÄLSKADE TRAGUS!<3

Tog hål o tragus idag! SOM jag tjatat på mamma, men hon har alltid tyckt det vart för "farligt", man KAN bli döv osv osv.. Men det blev jag icke! ;)
Gick på stan idag också, med mina bruuudar! Köpte ett linne, foundation och ett nagellack. Mer hann jag icke kolla på!

Hade nationella i matte idag också. Det gick faktiskt bra. Eller det kändes bra iaf. Hoppas på bra resultat iaf. Nästa del är på Tisdag! Heja heja!

Inte långt kvar till sommarlovet nu! :D

För alla som vill veta! Det var ett bankrån i lilla sketna Flen idag. Såg att det flög en polishelikopter efter provet.. O sen när vi va uppe på "stan" så hade dom spärrat av utanför banken där. Dom hade tydligen tuttat på en bil också..
O de stod en cool polistjej utanför ICA med en "pistol" också, de va ingen liten, utan såg mer ut som ett gevär! haha, kommer inte på vad de heter, men.
Man kanske skulle bli polis?! Eller inte.. haha skulle inte funka med en polis som inte ens vågar gå själv i mörkret..

Nejjni, ska vell gå o duscha snart. Sen fixa inför imorn! ÅÅh, sovmorgon! <3

Puss


Bild från förrförra sommaren.

17, och ingen skillnad! ;)

haha, längtar tills jag blir 18! Låt detta år gå fooort!
Drömde att de va massa som hade skrivit grattis till mig på facebook(vilket det har :o.) Sen kom mamma o dom in och sjöng för mig o väckte mig i min dröm, så jag typ röck till. Haha måste sätt sjukt ut! Blev fan asrädd!
Fick presenter. Bland annat en väska, nya leggins, presentkort, blommor och ta hål o tragus! Älskade tragus! :D
Har alltid trott att man måste ha med sig en förälder, men icke sa nicke! Fick pengar utav syster, så ska gå dit o pierca mig så snart som möjligt! :D

Ska äta paj snart, mmhhmm ost & skinkpaj, köttfärspaj! :D
Sen blir det vell fika på de.. sen kommer min vän Debbie hit! :)

Ska gå o hjälpa mamma o duka nu!
Tack alla ni som grattat mig på facebook! :)
Över 100 styckna som grattat! :o

Kanske skriver mer här sen! :)

Puss och kram! <3


16....snart 17!

Snart är det inte långt kvar tills jag blir 17! ;) GUD så jag tjatar..
Har setat och spelar bingolotto med lillesyster, farmor och låtsasfarfar! Va nära på att vinna 1000:- bla, men nära skjuter ju ingen hare!

Ska gå och tvätta bort sminket snart, sen lägga mig och läsa lite!

Sista gången jag skriver här som en 16-åring! ;)
haha seeeya!


Min helg i bilder

Hej alla fina!

Gick upp runt 9.30 imorse för att sjunga för min syster! Sen åt vi frukost, efter det så gick jag och Helene ut och tvättade Cindys bil. Det fick typ va min present till henne, hehe, har inte hunnit köpa någonting till henne! (Plus att jag e pank, såå)

Idag blir det vella ännu mer fika! Kommer rulla fram imorn! Haha. Senare idag blir det att grilla, bland annat kött, majskolvar, MM ÄLSKAR MAJSKOLVAR!!
Det är rätt konstigt egentligen, för tyckte inte om majs över huvudtaget förut, men nu älskar jag det?! Fast inte om man bara äter det utan någonting till, om jag bara äter majs från burk så kan jag bara äta de till tacos. Och om jag äter majskolvar så måste jag ha krydda på! Hehe, men that´s how it is! :)

O Imorgon fyller lilla jag år! Som ni redan fått höra massor med gånger!
Jag tycker det var mycket roligare att fylla år när man var liten, nu (egentligen) så "bryr" man sig inte så mycket. Det är ju typ som vilken dag som helst?!

Men nu ska jag fylla bloggen med lite bilder tänkte jag! :)


fika


pappa och lillesyster



Milou & Caramba


Milou sötnos


Caramba :)


Lillesyster och mamma


Min "söta" låtsasfarfar! Haha


Mickis (kusin) fick en slak körv!


Sen så sköt vi luftgevär :)



När vi var och fiskade! :)



00:49

Halloj!
Gud vad klockan tickar på!

En del av släkten har vart här idag! Och mycket har vi hunnit med!
Vi har fikat maaasssor! Och sen grillat körv. Sen så fick jag och min kusin för oss att vi ville fiska, så vi började gräva mask o grejer! Sen tog vi moppen ner till sjön!
Sen medans alla andra kollade på Eurovision song contest, eller va de nu heter, så spelade jag, mickis och Fanny lite kort! PLUMP tror jag de hette! Rätt kul iaf! :)

Imorn (idag) fyller min kära syster år! 21 år! GRATTIS BABE! ;)<3
Sååå de blir fika då med, o så blir det att grilla kött! Mumma!

Nejjni, nu ska jag gå och sova!
Lägger upp massa bilder här imorgon! :)

Godnatt<3

Kalas!

Idag blir det kalas! Alla kommer vell om en stund! :)
Skriver mera här tonight! :D

Puuusss


Fredag!

Var i skolan idag!
Först hade vi matte, sen lunch och sen handel, där jag, Melissa och Emelie redovisade. Weeelllll de gick ju bättre än vad jag hade förväntat mig iaf!

Sen hem och hjälpa mamma o städa hela huset! Sen käkade vi tacos och sen begav vi oss in till Flen för att kolla på musikalen "I want it all"! Dom va sjukt jävla bra! (ursäkta att jag svär)
Alltid när jag kollar på en konsert eller musikal så saknar jag tiden då jag gick i musikklass.. Skulle lätt kunna börja sexan igen bara för att få göra musikaler och konserter igen! Well, I miss that!

Ska vell gå o sova snart, ska upp rätt skapligt imorn. Ska ju ha kalas, dom kommer vell runt 2 om jag inte minns fel!

Sååå, skriver nog mera imorn! :)

Gooodnight!

Gör mig frisk!

Mår fortfarande inge bra.. :( Svettas typ hela tiden, känns som jag har feber, fast jag inte har det, är fortfarande lite förkyld.. MEN jag ska vell inte klaga, finns ju dom som har det värre.
Måste nog försöka pallra mig till skolan imorn iaf, har en redovisning som måste göras.. vi kan inte skjuta på den nå mer.

På kvällen blir det i alla fall att åka till skolan och kolla på 8-9.ornas musikal/show! Så det ser jag fram emot!:)
På lördag ska vi ha kalas.
På Söndag fyller min syster år.
På måndag fyller jag år! :D
Såå helgen blir rätt fullpackad! ;P

Nu ska jag nog gå och ta någonting att äta!
Sen försöka gå o lägga mig rätt skapligt.. men vet inte om det kommer gå så bra, inte o somna i alla fall.
Råkade somna förut i sängen o sov i ungefär 1 timme.
Jag ber till gud att jag kan somna rätt fort iaf!


Onsdag

Vaknade imorse utav att larmet på mobilen ringde.. hade stans huvudvärk! Så beslutade mig för att stanna hemma, gick ändå bara till klockan 1 idag.
Vad har jag gjort idag då? Jooni, jag somnade om efter jag hade stängt av alarmet, vaknade igen runt 11, gick upp och gjorde frukost och satte mig sedan vid tv.en och kollade på top model!
Sen tog jag fram matten och gjorde klart "testerna" som skulle vart inne idag, men lämnar dom imorgon istället!
Så nu är dom klara.
Nu hade jag tänkt att gå ut och sola med min lillesyster! Gick ut förut för att jag skulle fråga pappa om hjälp med ett tal i matten, och det var ju stekhett ute!
Så nu ska jag försöka gå ut o få lite färg!

Ni får ha det så bra sålänge!

Hejsvej! :)

Vaaarmt!

Hejsan! :D
Det ändras rätt mycket här på bloggen, och som jag sa förut så håller min kära kusin Micaela på att hjälpa mig, men än är det inte klart!

Vilken dag det har varit idag?! Har svettats ihjäl.. o inte nog med det så hade vi orientering på idrotten idag. Jag, Melissa & Emelie suger verkligen på det, haha, hittade 1 ställe utav 8.. Men det KAN ju också bero på att vi för det mesta gick o prata om allt mellan himmel och jord!

Ville bara skriva lite, så att ni vet att jag lever!
Nu ska jag ut o försöka bli lite brun!

Puss


Gó kväll!

Om ni undrar vrf det ändras här på min blogg så håller min kusin på och fixar ny design. Men blogg.se verkar knasa just nu! Så ni får resultatet när det är klart såklart! ;)

Dagen har vart underbar! Har fikat med familjen, setat på balkongen och pratat och haft trevligt.
Pappa har gjort sin underbara pizza! Mums!

Jag och min syster har vart ute och tagit lite kort, och dom bilderna kommer upp så snart som möjligt! :)

oooh.. imorn är det skola.. men veckorna brukar ju gå fort, så det går nog bra!
EN VECKA KVAR TILLS JAG FYLLER ÅR! :D Hihi, 17 år bara :/ Men alltid något!
Rätt coolt egentligen att jag levt i 17 långa år, med tanke på att min pappa och mamma förlovade sig när dom var såhär gamla!


Grattis mamma!

Idag så fyller somsagt min mamma år! :)<3

Min bror och hans tjej kommer när som helst!
Tänkte ta lite kort idag, som ni får se här på bloggen sen! :)

Åh, såg lite kort från när några hade bal igår!
Längtar massor tills jag ska på balen!
Tror jag vet vad jag ska ha för färg på klänningen också! :)

Nu ska jag gå o umgås lite med familjen.
Skriver mera här sen!

Puss & Kram sålänge! :)


Bjuder på en bild från förra sommaren då vi var på västkusten

Just move on!

Kvällen igår var sjukt nice!
Åkte hem idag runt 3.. hade kollat fel på bussen, så jag fick leka med Bella i Flen en stund tills min buss kom! ;P

Fattar bara inte varför en person ska göra det värre än vad det redan är..
Det enda jag ska rikta in mig på nu e faktiskt att glömma dig.. o då menar
jag verkligen glömma dig! Orkar inte ens ha kontakt med dig.. eller henne.
Ni kan bara dra helt enkelt! :)

Anyway! Imorn fyller mamma år. Har inte hunnit köpa någonting till henne än.. känner mig förjädra dålig! :(
Men får försöka ordna det på något sätt! Så imorn ska vi fira henne o fika och så, så storebror och hans tjej kommer.

Nästa helg blir det storfirande för mamma, pappa, cindy & mig. Alla vi fyller i maj!
Mamma - 8 Maj
Cindy - 15 Maj
Jag - 16 Maj
Pappa - 22 Maj

Så den 14.de maj kommer en liten del av släkten hit! Det blir nog trevligt!

Hoppas på att min förkylning blir bättre snart. Är jätte snorig o hes.
Nu blir det ut och hoppa studsmatta med lillesyster!


Första doppet för i år! 2/5-11

Jag vet att jag är värd bättre

Jag vet att jag är värd bätte än alla dina svek.
Jag vet att jag är värd bättre än när du stampar på mig, gång på gång.
Men det är över nu, du är ute ur mitt liv.


Älskar mina vänner mer än allt annat på jorden, ni som alltid ställer upp och inte sviker.
Ni är guld värda!
Ni vet vilka ni är!
Utan er vet jag inte vad jag skulle göra!
Att ni säger att ni alltid finns där när som helst, det betyder så himla mkt!

I LOVE YOU<3


4 maj

Förlåt ni som läser.. men har ingen motivation alls till att skriva här!

Skriver mer igen när jag är på rätt sida av vägen igen! Eller ngt sånt..

<3

besviken..

Ska du kalla dig vän?
Andra gången du sviker mig nu..

Jag orkar fan inte med det här en gång till..

Du kan fan dra..

åh.. ja blir bara så jävla ledsen..

Trodde jag betydde mer än så.


1 Maj!

Dagen igår var great! Kan inte säga nå annat så!

Jaha, 1 maj idag då? 2 veckor kvar tills jag fyller 17! Ujujuj vad tiden går fort!
O imorn är det skola.. men inte långt kvar alls till sommarlov! Gud så skönt det ska bli!
Undrar när svaret om sommarjobb kommer?! Kryssade iaf dom 3 första veckorna, tror de va v. 25-27.
Det blir nog bra!

Nu ska jag nog ta o hoppa in i duschen o sen ta en kopp te, sen försöka lägga mig rätt skapligt, men så kommer de ju inte bli. Hehe..

well, godnatt o så för idag! :)


Nu kommer de lite sommarbilder, ååh vill ha sommar!<3












Tror jag aldrig fått så fina blickar förut, du vet hur man får en tjej på fall!