Nyduschad

Tjollahopp!

Precis duschat och fönat håret lite, fönade inte hela, det tar 100 miljoner år, och jag orkar inte vänta så länge, hehe. Ska hoppa i bingen nu! Så jag får lite sömn.. Växtverken kom tillbaka förut, o herre vad ont de har börjat göra! Förut när ja hade växtverk gjorde de aldrig SÅDÄR ont!?! :O Aja, tog en alvedon innan jag hoppade in i duschen. Känner att den börjar verka nu!

Sov gott sötnosar!

GODNATT! :)







Bjuder på lite oseriösa bilder, nyduschad! Målade naglarna förut också, mörklila! Syns inte så bra.. men riktigt snygg färg faktiskt! (Y)

Aldrig haft så ont i hela mitt liv..!

Skulle gå o lägga mig igårkväll, kände att jag hade lite växtverk i bägge benen, men eftersom de alltid brukar gå över fort så struntade jag i att ta en alvedon. Efter en stund somnar jag, vaknar igen kl 03.30 av att jag har så sjukt jävla ont i knäna.. Kändes som om någon försökte dra isär knäna på mig, har seriöst aldrig haft så ont i hela mitt liv! Jag låg kvar en stund i sängen och tänkte att de bara var något som gjorde ont ett litet tag o att de sen skulle släppa.. Men när jag legat där i kanske 5 min så var jag tvungen att gå upp o ta en alvedon. Gick o lade mig igen, och väntade och väntade på att alvedonen skulle börja värka, för det gick verkligen inte att somna.. Efter ungefär 30-45 min så kunde jag tillslut somna.. Var galet trött imorse.. Hädanefter så kommer jag ta en alvedon även om jag bara har lite växtverk. Tänker verkligen inte vara med om dedär igen..! NEVER AGAIN!

Annars har min dag vart bra! Förutom att ja glömde naturkunskapsboken i skåpet, o ja som va så säker på att ja hade tagit hem den innan lovet.. Känner att ja kommer få väääldigt bra resultat på provet på Fredag.. -.-


Bjuder på en bild på mig och min syster ifrån julafton.

Onsdag!

Gooormorgooon!

Sitter i skolan och ska snart ha lektion, handel :)

Hoppas dan blir bra och att ja slipper bli täppt i näsan, för de förstörde fan min dag i Måndags! (Glömde nässprayet hemma.. snyft)

Hoppas ni får en bra dag! :)

KRAM


Shopping

Var i Nyköping idag och gick på stan med bästavän! :) Fick med mig lite saker hem iaf!
* Locktång
* 3 st nagellack
* Skärp
* Hårinpackning

Det jag hade planerat att ja skulle köpa var locktången, de andra vart impulsköp. Hehe. Men det var nödvändigt iaf! :) Måste titta efter någon bh nästa gång! O det är ett MÅSTE!

Skola imorn.. funtar på o låtsas som om ja inte vet om att den börjar imorn. Heheh. Nejrå.. Har dock bara 2 lektioner.. Engelska kl 9.00 och Rättskunskap kl 2 nångång.. så Skapligt hål därimellan..
Som vanligt kommer vi ju in med bussen kl 7.30 ungefär.. Kul o sitta o vänta i 1,5 h tills man börjar.. -.-

Har fått ont i halsen också.. GAAH blir galen.. När de ena försvinner så kommer något annat virus.. Kommer bli otroligt glad när jag är helt frisk!! <3

Nehe.. om man kanske ska ta o göra iordning sig inför sovtime.. Är rätt trött, o ska ju upp tidigt imorn.. -.-

Sleep tight everyone! :)

kisses


Emelie

Detta inlägg tillägnar jag min bästa vän Emelie! Du kommer klara det här, jag vet att det är jobbigt.. Men du vet att jag kommer stå här vid din sida hela tiden. Dag som natt. Du är min bästavän och jag bryr mig om dig hur mycket som helst! Utan dig vet jag inte vad jag skulle göra. Och jag vet att det är jobbigt nu för dig utan din älskling vid din sida. Men som du vet, så har du mig.

Jag älskar dig bästavän!

<3


Herre min skapare..

När man trodde att man var påväg o bli frisk så blev de bara värre.. Fick tillbaka febern igår, fick ont i hela kroppen o mådde illa.. Tror minsann att jag smittat lillesyrran också.. Hehe..

Ska aldrig mer hoppas att man kanske blir sjuk o får ligga hemma i soffan o va ifrån skolan ett par dagar, för då resulterar de i de här.. Man blir sjuk (inte lite heller.. men antar att ja ska va glad att ja inte ligger o spyr..) o får ligga hemma o va dålig hela lovet, när man egentligen hade massa andra planer.. -.-

BLIR GALEN!!! :( Tänker fan inte låta de bli värre nu! Nu får de bannemig ta o bli bättre! :)

SEEYA!

Halsjävel..!!!

Blir snart galen på min förbannade hals.. Så fort jag hostar så kan jag inte sluta.. o de kittlas som 17 i halsen.. :( Jag vill sjunga, men de går inte, för jag låter som en påsatt kråka såfort jag öppnar munnen.. åååh! FMFL! ( För er som inte vet.. FUCK MY FUCKING LIFE!!) 

Aaae.. Glad vare..!

Har bakat biskvier med Farmor idag! Massa med gott!

Funderar på att göra om min blogg lite.. har tröttnat på den (A) Men jag vet inte hur man gör.. Någon som är bra på de? :)

KRAM


Surt..

Känns rätt surt att vissa personer kan bli så sura på en för att man är sjuk och inte kan göra det man har bestämt.. Men ursäkta mig, jag kan inte rå för att jag är sjuk!? Men sure.. Om du vill bli smittad och må dåligt så varsegod! Jag kan vell komma och smitta dig då! Åh.. blir så jävla sur... Och man kan inte försöka bry sig lite ens och visa att man bryr sig genom att fråga hur det är, om man känner sig bättre till exempel.. Nej.. för allting handlar ju om dig och du har inte tid o bry dig för du har fullt upp med att vara sur på mig för att jag är sjuk!

orkar inte med sånna människor!

Nu ska jag gå och fixa lite päronsaft till mig och lillebror och fortsätta kolla på "Glee" på datan medans han spelar! Han uppskattar en iaf! <3


Sjukling -.-

Är fortfarande sjuk.. fått feber och rethosta också.. Kan de aldrig gå över?
Efter lunchen hoppade jag in i en sval dusch, gud så skönt! Rakade benen o hela faderullan! ^^ Så nu känner man sig lite fräsch iaf!
Familjen + Farmor och Ove ska till min bror och hans familj sen.. Åh.. jag vill så gärna följa med! Men vill verkligen inte smitta lilla Anton och det kan jag garantera att inte dom vill att jag gör heller! Så jag får helt enkelt ligga här i min ensamhet och kolla på massa avsnitt utav Glee istället!

Har galet ont i huvudet också.. Har tagit alvedon, men det hjälper inte -.- Och får inte ta något annat än de.. Så jag får väl helt enkelt ligga här och ha ett dunkande huvud.. :(

KUL LOV!! -.-



Bjuder på bilden..!


Gossip Girl

Har tillbringat största delen av dagen i sängen och kollat på GG (Gossip Girl)! Bra serie!!

Tänkte bara dela med mig en liten känsla jag har till Gud! Tack för att du skapade människan, så att en vacker själ kunde få för sig att tillverka nässpray! <3

Är fortfarande förkyld, undrar när den går över.. plus att de kommer sånna här stunder då de kittlas som sjutton i näsan och man måste nysa, men de går inte att nysa, men man känner verkligen att man måste!! Gaaah, blir galen! :(

Jag ber till gud att jag blir frisk snart! (Många böner nu, hehe.)

Ha en bra kväll!

PUSS


Shopping!

Idag blir det att åka in till stan med Helene, Fanny & Sebbe. Ska gå lite på stan o glutta efter bland annat ett par jeans, och Helene ska klippa sig! Så det blir nog en bra dag! :)

Förkylningen sitter fortfarande i.. har skapligt ont i min näsa... :'(
Ikväll blir det myskväll framför tven igen!
Först melodifestivalen och sen en film som börjar 21.30!

Ha en bra kväll!

kyss


Känner mig inte speciellt fräsch idag.. kan ju bero på att förkylningn verkligen drar ner mig till botten.. försvinn!

LOV!

ÄNTLIGEN LOV!!!

Hoppas ja inte måste spendera de hemma i min säng.. sjuk.
Har blivit mer förkyld nu.. inte okej!

Helgen kommer jag iaf tillbringa hemma med familjen!

CIAAAOOO


gammal osminkad + nyduschad bild :P

Älskade mamma

Det finns ingen finare mamma än dig! Du är världens bästa mamma!
Du finns alltid där när jag behöver prata, du gör mig alltid glad när jag är ledsen..
Du har allt som en mamma ska ha!

JAG ÄLSKAR DIG! <3


du är INTE välkommen..

satans förkylning att komma nu när lovet börjar imorgon! Hoppas den går över snart!! :(
Hade bara 2 lektioner idag, skönt! Kom hem runt tjugo över 1. Hade inte den sista lektionen som håller på i 3 timmar. Han skulle vara borttrest eller va de var. Men vi fick uppgifter som vi skulle göra, så dom är klara och inskickade! SKÖNT!!

Har träningsverk också.. sen igår, haha i både armar, ben och rygg! Men kul hade vi ju, så de är de värt!
Mamsen och Papsen är i katrineholm och hämtar mitt pass som är klart bl.a. Hoppas bilden blev någorlunda bra!

Gick och la mig halv 9 igår, tidigaste på länge trorja! Men skönt var det iaf! Somnade på en gång när jag hade lagt ifrån mig mobilen! Kanske blir samma visa idag igen! Får se får se! :)



ÅLBERGA!

Tillbringade dagen med klassen och våran mentor i Ålberga idag! Skidåkning, skoter och pulka stog på schemat! Och gud vad roligt vi hade, iaf jag, Erica, Linnea och Emelie! Lärde mig att åka slalom och köra skoter! O det var inte sista gången jag gjorde de kan jag säga! :D

När jag kom hem så hjälpte jag, sebbe o fanny till att skotta lite utanför huset. HERRE vad snö de har kommit! :o

Aja, ska snart gå o duscha, sen sova! :)

KRAMEN!


MATTE

HERRE JESUS TA MIG TILL HIMLEN! ELLER VÄNTA LITE.. JAG ÄR REDAN I HIMLEN!! BLEV GODKÄND PÅ MATTEPROVET! ÄR SJUKT GLAD!!! HAR ALLTID HATAT MATTE, OCH KOMMER NOG ALLTID O GÖRA.. DET LÖNAR SIG ATT PLUGGA! :)

PUSS OCH KRAM!


glaaad cheeey!

HJÄRTA!

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG ALLA FINA MÄNNISKOR!

PUSS & KRAM



DET KLIAR!!

De kliar som faasen på benen, anledningen är för att jag är torr, som man ofta blir på vintern.. O nu tänker ni, " men varför smörjer hon inte bara in benen med bodylotion?" Men de har jag redan gjort.. och det hjälper inte.. :( Blir snart galen..

Hade bara en lektion idag, slutade halv 11.. Men jag kom ändå inte hem förens 4. Jag var tvungen o gå till min mattelärare o få lite hjälp med några uppgifter ja inte fattade.. har ju prov imorn. Hoppas verkligen det går bra. Känner att jag kan det mesta i alla fall.. Men det går alltid SKIT dåligt för mig på prov, känns som om jag glömmer allt jag kan.. -.- Hoppas det går bra imorn iaf!

Ska vell gå o sova snart, behöver ha lite sömn känner jag!

Ha en bra kväll! :)

KRAMAR


Bjuder på en mörk och osminkad bild såhär på kvällskvisten.

Monday morning..

Tjollahopp!

Sitter i skolan nu, utan min älskade Emelie, hon har sovmorgon, eftersom hon inte har någon engelska.. Känns tomt utan henne, snyft..

Börjar inte förens kl 9, bara 30 min kvar ungefär, vi ska berätta lite om boken vi läser inför klassen, men jag har knappt läst någonting så de kommer ju inte gå alls..

Vill bara hem och sova igen, ville verkligen inte gå upp imorse.. :( Sängen må vara den underbaraste platsen i hela världen!

Ae.. om jag ska försöka läsa lite då..

Ha en bra dag! :)


Kramar


Juuuuste!

Glömde säga, pappsen kom precis hem från Linköping, han har köpt en säng till mig! 140 bred! FINALLY!
 TJOLLAHOPP!! :D


Pluggelipluggpluggplugg

Har setat med Emelie och gjort klart lite uppgifter, så nu e rättskunskapen och samhällskunskapen klart och inskickat! Har lite uppgifter kvar, men de får ja nog försöka fixa imorn!

Ikväll sover jag hos Emelie darling! Vi ska bland annat bada bubbelbad och ha ansiktsmask, o bara myyysa! <3

Hoppas ni får en bra dag/kväll, för de ska jag ha! :)

Puss


Kärlek som Kärlek

Tänkte bara säga en sak som jag tycker.

Man ska inte skämmas för att man är homosexuell. Vad har vi andra människor o göra med att en människa gillar en annan människa, och båda är utav samma kön. Dom tycker om varandra, älskar varandra, lika mycket som en heterosexuell kan älska en heterosexuell.. Alla e så sjukt dömande nu för tiden. Sköt erat, och låt andra vara såsom dom är. Ingen ska behöva bli "dömd" för att dom älskar en människa, även om det är utav samma kön. Jag tycker det bara är vackert på något sätt, man vågar vara "annorlunda" och sticka ut lite från mängden och visa sina känslor, på riktigt.

Kärlek som kärlek, bara att det inte är sådan kärlek såsom Gud ville att det skulle vara. Men allt förändras ju hela tiden, till och med vi människor. Förhoppningsvis går vi mot en ljusare tid, då man slutar döma, och man inte tänker så mycket på vad andra kommer tycka och tänka!

VÅGA VAR DIG SJÄLV, OCH STÅ FÖR DET DU TYCKER OCH KÄNNER!

LOVE TO YOU ALL!


FRIIIDAY!

Tillägnar min fredagskväll hemma i soffan! Hade planerat att glo på the voice och moffa chille dirre o coca-cola.. Haha.

Längtar tills jag blir 18... Vill tatuera mig, ta hål i tungan, ta körkort, ut på krogen! Ja GUD vet vad! Allt blir ju så mkt enklare när man är 18! Längtar tills studenten också..! Tjolahopp!

Töjde mitt öra mer igår, hade 2 mm innan och satte i en 4 mm. Trodde de inte var så stor skillnad.. men de va de, och det KÄNDES.. haha gjorde rätt ont.. men ja ville verkligen ha igenom den.. o de gick till slut! VILL man så KAN man! ;)


old picture.

TIRED OF SCHOOL - KILL ME THANK YOU..

Kan nog inte riktigt beskriva hur sjukt jävla skoltrött jag är.. Orkar inte göra nånting.. Gör uppgifterna o så i skolan, men de jag har kvar o göra, gör jag inte.. Orkar verkligen inte sätta mig o plugga när jag kommer hem från skolan, då man redan har pluggat hela dagen typ.. Fan säger jag bara..
Känns som om den här skoltröttheten kom som med en vindpust. Kändes inte såhär jobbigt för några dagar sen..
Och inte nog med de.. svenska läraren sa idag att hon kommer sätta ett IG på mig, BARA för att jag inte lämnat in rapporten.. men grejen e ju att jag inte vet vad mer jag ska skriva.. plus att jag inte hittar så mkt fakta om mitt ämne jag har.. skitlärare.. Orkar inte bry mig heller.. Får ingen motivation alls..

Har fan lust o sova bort den här tiden som e kvar utav skolan..!
Helvetes jävla skit anus..

Förlåt, men e verkligen inte på humör just nu..

seeya

HAIR RIAH HARI IRHA RAHI


Inhägnad i mitt egna hååår.. elektrisk är det också.. skit.

stress..

Hej hopp!

Vaknade 15 min innan de var dags för att gå ut till bussen, like usual..
Har typ blivit en standard.. förut vaknade jag 20 min innan bussen kom, men nu verkar de som att jag har visat att jag hinner på 15 min.. Men egentligen gör jag inte de. Om ja verkligen ska hinna med de jag vill hinna med på morgonen så måste jag gå upp ca 1 timme innan bussen kommer..

Men jag väljer ju hellre att sova, så ja får helt enkelt skylla mig själv.

Seeya!

Puss




Back to school..

Sitter i skolan nu, de e nog fan de värsta stället i hela världen.. ÅH.. Har verkligen börjat tröttna på skolan nu.. Va fasen går livet ut på EGENTLIGEN?! Man föds, växer upp, går i skolan, tar studenten, börjar jobba, blir gammal o sen dör man..?! Vad e poängen egentligen..? Undrar om ngn ens kan svara på den frågan!

Anyway.. har psykosocialt arbete nu, enskilt arbete, så ja o emelie sitter här o jobbar med vårat ämne vi har valt. Har inte så jätte mkt kvar. Ska intervjua en person bara, sen lite finslipning typ.

När jag kommer hem så har nog mormor och morfar kommit. Så det blir att åka till min bror, Therese och Anton och hälsa på en stund. Sen hem och försöka plugga, men som vanligt så kommer jag ju inte göra de. Inte okej..

Nehe.. försöka plugga vidare lite nu då! :)

Ha en bra dag!

Pussen


true shit

<true

Feelings..

Känner att jag måste skriva av mig.. Så nu struntar jag i vilka det är som läser det här.. Eftersom vem som helst kan läsa..

Känner mig verkligen inte på topp just nu. Känns som om jag är helt jävla forever alone, jag vet att jag har min familj o mina vänner. Men jag antar att det är den där lilla sista biten som fattas för att jag ska känna mig lycklig. Den där lilla biten som heter pojkvän. Jag vill kunna känna att jag har någon som alltid finns där, som kan krama mig o så är allt bra igen, ha någon som jag kan prata med om allting, någon som får mig att flyga på små rosa moln. När är det min tur att få uppleva kärlek? Jag vill inte ha någon bara för att ha någon.

Jag antar att alla någon gång i livet får uppleva kärlek, men jag vill inte vänta tills jag är 103 år. Jag vill känna närhet, ömhet, kärlek. Men jag antar att det inte är jag som står på tur..




kisses

Tired..

Har inte vart såhär trött på länge.. känns som om ja kan somna om ja bara stänger ögonen lite.

Dagen började med att jag vaknade runt kvart över 9, men gick inte runt förens närmare 10. Gick upp o sminkade mig, satte upp håret i en hästsvans, orkade inte fixa de så gjorde de lite enkelt för mig :) Gick o satte mig o åt frukost med pappsen, sen åkte vi mot Nyköping, med mig som shcaufför (stavning..), det gick faktiskt förvånansvärt bra. Körde för första gången i en rondell.. Haha. O ja som var så rädd för de (a) Men de gick bra.
Började jobba kl 12. Dagen gick förvånansvärt fort. Skönt. Efter jobbet fick ja sitta på bt o vänta i en timme på bussen ungefär. Ibland ÄLSKAR ja verkligen att bo på landet, och att bussarna går SÅ ofta..

Duschade för en stund sen, kl 8 blir det mys framför tven med mammsing, pappa åker o jobbar då, så ja tänkte att någon måste ju ta hans plats. Hehe.. Vi ska poppa lite popcorn iaf, sen ska ja faktiskt ta ett glas coca-cola. Det sista för helgen, sen får ja vänta HELA 5 dagar innan ja får dricka de igen. Försöker lära mig att inte dricka i veckorna, o de går faktiskt bra :)

Nu ska ja chilledilla lite.
Vi hörs!

Puss


Melodifestivalen

HEJ HOPP!

Jobbat idag, det gick bra. Duschade för en stund sen, nu sitter jag här o lyssnar på lite musik. Snart blir det att slänga sig i soffan för att glo på melodifestivalen. Ska försöka lägga mig rätt så skapligt sen iaf, ska ju upp o jobba imorn. Men börjar inte förens kl 12, så de e inte så jätte tidigt iaf :) Pappa bestämde tydligen att ja skulle övningsköra in, så de ska ja göra också. Haha ;)

Nejjni, nu ska ja fixa lite mysigt i soffan o fixa popcorn o lägga coca-colan på kylning ;)

Ha en bra kväll! :)

Puss


Last friday night.. nananaaa

Har precis duschat och nu sitter jag här med ett glas coca-cola och lite chirre dirre!
Kenny, Therese och Anton är här! Har ju inte berättat.. Fick en liten brorsson förra fredagen! Så nu är han en vecka gammal! Så söt! Höll han för första gången idag, satt nog runt en timme med honom i famnen, så fin! Känns så avkopplande att bara sitta och kolla på honom!

Jag vill också ha barn! :(

Imorn är det jobb som står på schemat! OCH på söndag! Inget ledigt här inte! Heja Heja!
Jag och Emelie gick runt o sålde polkagrisar här i Bettnish förut också! Samlar in till studiebesöket vi ska göra i Tyskland! Har bara 4 kvar nu! Så kom o köp!! ;)

Ska nog gå o sova snart, så jag orkar upp imorn!
Sov så gott och kram på er!

Puss


Hej hopp!

Har hittills haft en lektion och sen mentorstid, snart börjar samhällskunskapen, efter de blir det lunch och sista lektionen åker vi i handelsgruppen till Norrköping, blev ju inget förra torsdagen. Det blir nog kul!

Imorn är det fredag! Tjoho, men de blir ingen ledig helg för mig. Jobbar både Lördag och Söndag. Men det betyder pengar, så jag ska inte klaga!

Min mage skriker efter mat, hoppas de är något ätbart idag, men de lär de vell inte vara som vanligt..

Puss