14 dagar kvar.

14 dagar kvar till alla hjärtansdag.. Förra året firade jag med mina finaste vänner, myste och hade de allmänt trevligt. I år hade jag hoppats att få fira med någon kille, pojkvän.. Men har jag någon? Nej, juste de var där skon klämde.. I´m forever alone I guess..

Saknar kärlek, saknar närhet, saknar att ha någon vid sin sida, som tycker om en precis för den man är.


Tired...

Kom in för ca 1 timme sen från 1 timmes powerwalk med Emelie. Jobbigt, men sjukt skönt efteråt! Ska göra lite situps o hundkiss sen ;) haha.

Snart blir det mat, sen en lång dusch och sen kanske plugga lite, OM JAG ORKAR! Hehehe...
Åh, e fan trött på skolan! Vill ta studenten nu och stå där på flaket och skrika halsen av mig! Känna att jag aldrig mer behöver sätta min fot på skolan igen! TA MIG DIT NU TACK!

Ae, nu får mamsen ta o komma hem snart så vi kan käka, är utsvulten!

Later.

Puss

Tuesday!

Sitter i skolan med Emelie, ska snart ha psykosocialt arbete, enskilt arbete, jag håller på o skriver om Diabetes. Det blir nog brabra. Efter de har vi matte, sen 3 timmars hål, OM jag inte har engelska (hon var ju sjuk igår), för isånna fall så slutar jag runt 11! HOPPAS HOPPAS HOPPAS (A)

Hörs senare.

Puss


Bjuder på en "vacker" bild.

pictures











Min o lillesysters promenad, samt våran sallad vi gjorde! (Y)

Powerwalk

Hej hopp! Gick ju på en powerwalk förut, lillesyster ville följa med, så fick någon o prata med samtidigt iaf :)
Gjorde en sallad tillsammans till middag, (mamma jobbar, sebbe o pappa tränar) Gurka, sallad, stekt bacon och räkor. Smaskigt. Fattades paprika, men den va slut :(( Och SJÄLVKLART aromat på de! (Y)
Nu ska vi göra lite situps! Vi har bestämt att vi i alla fall ska göra 50 st varje dag! Hoppas vi håller de bara. Hehe, har ju en tendens att sluta efter ett tag. Men nu ska ja bannemej hålla i!

Lägger nog upp lite bilder förut från promenaden!

Tjillevippen!


Äggmacka

Tjolahopp! Kom hem från skolan för cirkus 30 min sen, har gjort 2 äggmackor och 1 glas oboy. Om en stund så smiter jag ut på en powerwalk. Fint väder ju!

Efter de ska jag läsa i min engelskabok I think! (Y)

See you later!

kisses

Träning!

När jag kommer hem ska jag ut till gymmet på en gång o träna träna träna! ÅÅh. Hatar att jag aldrig kommer igång med träningen.. Fuck me.. Ska fan anlita en personlig tränare!! (Y)

Någon som e på? ;D

HEJSVEJ

I HATE SCHOOL!

Åååh.. är riktigt irriterad just nu.. Fick ett sms av min engelska lärare när jag satt på bussen, o hon e tydligen sjuk.. Så nu börjar vi inte förens kl 1.. om cirkus 5 timmar.. VAD SKA VI GÖRA TILLS DESS LIXOM?
Fick en uppgift utav henne att läsa våran bok vi har valt, o ta ut 15 ord och översätta, men den jävla boken ligger ju hemma, för att HON sa att vi inte behövde ta med den på måndag, alltså idag.. ÅH, de e sånna här dagar man verkligen HATAR skolan o deras jäkla planering.. Hade kunnat vart hemma o sovit nu.. -.-
Tur att jag har min fina vän bredvid mig, behöver iaf inte sitta själv tills vi börjar!

Ae, dags o sluta klaga, de hade ju kunnat vart värre, typ som att de e snö ute och JÄTTE kallt.. Fast vänta.. DET ÄRE JU! Ge mig sommar! :(






PUSSAR

LIFE OF RYAN

Sitter o glor lite på "Life of Ryan" :) Bra program dedär!

Vek nyss all tvätt som skulle vikas, ska snart hoppa in i duschen, sen bara ta det lugnt.. Fixa en kopp te och kanske läsa lite! :) Sounds like a plan!

Skulle behöva plugga egentligen.. men som vanligt (och som vissa andra) så skjuter jag lite på det tills jag orkar.
Vill typ gråta.. and I don´t know why.. Bara jobbigt när det blir sådär.. Har absolut ingen anledning till att gråta, känns bara som om jag behöver gråta en skvätt, får vell passa på i duschen!

KYSS

Satuuurdayyyy

Hello sunshines, or something..!

Har tillbringat min Lördag i Nyköping. Cirkus 3 timmar hos frissan, sen 2 timmar på stan :)
Fört la frisören i lite slingor, och det blev himla ljust, rättare sagt såhär..



O de tyckte både han och jag var för ljust, visst jag tyckte de blev coolt, men de var bara så på halva håret eftersom han bara slingade överhåret. Så då la han i en mörkare färg så slingorna gick bort (liten snyft där..). Och efter det såg håret ut såhär...


Så jag är rätt nöjd över resultatet, visst.. hade velat fått de lite ljusare, men de fixar jag nog en annan gång, maybe to the summer! Är glad över att håret inte e lika randigt nu iaf! :))

Tillbringar min natt hos Elvira darling! Kommer bli awesome!

Puss

Duktigt!

Mamma o Fanny är hos Cindy o hälsar på, pappa o Sebbe är o tränar, och jag sitter här!
Vek all tvätt för en stund sen, o gjorde precis en brasa, duktig chey!

Var ju egentligen meningen att jag skulle göra klart en uppgift i svenskan och fortsätta med psykologin. men jag antar att alltid när man sätter sig vid datan och kollar på tv samtidigt så blir det inte riktigt som man tänkt sig! De bästa är ju egentligen att plugga med det man måste göra tills man känner att man är klar och SEN sitta vid facebook eller tv.n.

Måste bättre mig!! (Y)

AAe, nu ropar duschen på mig! :)

Puss

Hej Hopp!

Sitter med Linnea darling i skolbiblioteket, väntar på Emelie som har handel. 
Snart ska vi ha samhällskunskap, kuul i juuul efter pååsk!

På eftermiddagen blir de ju somsagt att åka till Norrköping med handelsgruppen. Hoppas de blir kul!

Fick föresten reda på igår att nu e de bestämt att vi i HP2 ska åka till Lybeck (stavning..) i vecka 18! Tjoho vad kul! Utan föräldrar o krejjeer! Haha, blir nog kul! :))

Ae, hörs senare! :)

Puss 

Citrondoft

Mitt hår doftar verkligen citron! mhhhmm! Mamma köpte schampo o balsam idag som luktade citron, hur fräsch som helst! Luktar ljuuuvligt!

Haha, ja o emelie va inne på guld o silver i flen idag, då kommer en kund in:
Kunden: Hej, har du några smycken? ;)
Han som jobbar där: Här har du 2 styckna! :) ( och pekar på mig o emelie)

Hahah, rolig snubbe! Ett litet skratt fick vi iaf. Det är sånna där människor som är så härliga, som VÅGAR slänga iväg en sån där kommentar, även om det inte är seriöst.

Nu ska jag kila o sova, gud så skönt de ska bli!
Sov så gott allesammans! :)

KRAMEN


Irriterad chey..

Hello everyone!

Känner mig skapligt irriterad, tänker lite på min och 3 andra i min klass redovisning som vi gjorde tillsammans idag. När vi skickade in arbetet till läraren så sa hon att den var JÄTTE bra, att vi verkligen hade gjort de bra o så, o det enda hon gjorde idag efter att vi redovisat var att sitta o klaga.. Arg man blir..! Kunde inte ens titta på läraren när hon pratade med oss.. haha var så jävla irriterad.. Men har aldrig gillar henne så.. orkar inte bry mig! Fick godkänt i kursen iaf, de e huvudsaken! Får bara damp på sånna som henne.. GAAH! Tror ja måste ut o skrika lite så jag får bort den här känslan.. brukar faktiskt hjälpa! Gjorde de en gång, gick ut o skrek de högsta o längsta jag kunde, sen när jag kom in, så kollade mamma på mig, hon trodde vell ja var galen eller ngt. Haha.

Nejjni, nu ska jag gå och ta en varm dusch o ha lite hårinpackning! :)
Imorn på den 3 timmars långa lektionen så ska vi i handeln åka till Norrköping till ett köpcenter och få en uppgift o svara på frågor o så, bättre än lektion iaf! :)

Puss


Har funderat på att kanske tatuera in den här nån gång! Så fin! :)

Nyduschad

Duschade för en stund sen, o innan de fixade jag iordning idrottsklädern inför imorn, ja o Emelie ska ut på en POWERWALK! heja heja vad fort vi ska gå!

Nu blir det nog att lägga sig o sova! :)
Önskar att skolan kunde börja senare på morgonen, ELLER att dom kan fixa så det går en senare buss från nyköping till flen, o inte att man måste sitta i skolan 1 timme innan lektionerna börjar varje morgon!!! :( Har verkligen tröttnat på de..!

O en sista sak. GE MIG SOMMAR! Den här sommaren kommer bli den allra bästa, det är jag säker på!

Godnatt alla fina!<3

Miss your love

Har förälskat mig i den här låten!

http://www.youtube.com/watch?v=8QiZM8-Ta8s

Haha, har fortfarande inte lärt mig hur man får in klippet på bloggen, så ni får nöja er med detta!

Dagen har vart helt okej, hade sovmorgon till kl 10.10. Hade 50 minuters mattelektion, sen hål timme från kl 11 - 14 Sköööönt! Jag o Emelie gick upp på stan o lämnade min väska på lagning, dragkedjan har vart sönder ett bra tag nu, efter det så gick vi till badhuset och simmade och bubblade lite. Skönt skönt! Sen kl 2 hade vi engelska i cirkus 1 timme.. Tråkigaste lektionen på länge.. Läraren frågar massa, ingen svarar.. Aa anledningen till att inte jag svarar är för att ja inte vet svaret?! Annars hade ja inte haft problem med o svara. That´s how it is.

Ska vell gå o duscha snart, sen sova I guess.. men blir ju aldrig som jag tänkt mig.. går ändå aldrig o lägger mig när jag bestämt att ja ska de.. shame on me!

Dampade lite på min data förut, internet knappen cpar.. Får inte igång internet.. Så sitter på våran stationära nu.. Får funka för stunden, den är så inihelvetes seg.. så man får typ krupp.!!

Anyway.. har inget mer o säga. Tack för mig!


En bild från förra årets vinter, hur sjukt?!?

FMFFL!

Rubriken - FUCK MY FUCKING FUCKED LIFE! hihiihi.

åhååå, känner mig så sjukt trött o seg o orkar ingenting, nothing, nada!
Håller på o börjar på en uppgift i Psykologin, ska skriva om förälskelse och kärlek.

* Vad händer i kroppen när man blir kär?
* Hur vet man när man är kär?
* Vad är egentligen kärlek?

Dom frågor ovanför är dom frågor jag kommit på för tillfället till arbetet som jag ska göra.
Förslag tas gärna emot!

Det tråkiga är ju att jag mest får söka faktan på datan och inte kan ta ifrån egna erfarenheter då jag aldrig riktigt vart förälskad, visst jag har vart lite småkär en gång, men det kan jag inte kalla förälskad så..

Om någon/några känner för att svara lite på dom frågorna (eller har fler förslag på frågor jag kan ha med) jag skrev så blir jag mer än glad! :)


Home sweet home.

Kom hem för över en timme sen, ska försöka sätta igång med lite plugg nu.

Tänkte bara säga att jag har VÄRLDENS onödigaste dag imorn.. har sovmorgon till kl 10 ungefär, sen håltimme i 3 timmar, sen engelska i lite mer än 1 timme.. GLAD CHEY.. not.
Känns så sjukt jädra ovärt! Men men, inte så mkt o göra åt, tror ja o Emelie drar o simmar på håltimmen iaf :)

Försöker äta upp mitt godis ifrån helgen, så det tar slut någon gång, hehe. Annars kommer ja gå o äta varje dag!
Har NADA motivation till o plugga :(
Någon fin själ där ute som har något bra tips så man får lite motivation?
Dela det gärna med mig! :))


Åhååå, varför finns det inte såhär snygga killar i Sverige för?!

Slut för idag!

Har slutat för idag, men väntar på Emelie darling som har en lektion kvar.
VILL HEEEM! Är så himla trött.. låt mig få sova.. Om jag fick chansen hade jag säkert somnat på lektionen innan den här.. Satt o antecknade allt hon skrev, snacka om att man verkligen blir trött utav de..

Skriver nog mer sen.

Pussss

Monday morning

Godermorgon!

Sitter i skolan med Emelie Pemelie (min töntbästis..) Hehehehe, Börjar inte engelskan förens kl 9.
Emelie sa i bussen att det var dags för individuella valen idag, det hade jag heeelt glömt bort, även fast jag pratade om de hemma igår.. Det är iaf kl 10, sheetas ponfreetas, vad ska ja välja typ.? Nejdå, har vell en liiten aning :)

Har cirkus över 2 timmars hål sen, kul kul! O då är det redovisning.. Kill me typ. :(

Hoppas ni andra får en bra dag, för det ska jag FÖRSÖKA o ha, även fast jag tillbringar större delen av dagen i skolan..

Pussen




Känner mig SÅ snygg idag, verkligen..

Goder kväller!

Pappa åkte o jobbade nu vid 8, en kvart innan ungefär sa han:
- Daisy, kan du gå ut o starta bilen o köra fram den är du snäll?
Jag - Vaa? SJÄLV?! (Utan han i bilen alltså)
Pappa - Ja, men de klarar du. Kör försiktigt bara.
Jag - Aha.. aja :)

Haha, kolsvart var de ute också, tur de finns lysen på bilen ;) Bra gick det i alla fall. Att han ens lät mig ut o köra (även fast de bara va runt 10 meter) fast ja inte ens övningskört länge.. :P Haha, he trust me I guess!
Vi ska försöka göra ett schema på när vi ska köra o så, annars blir de ju aldrig av.

Klockan 9 ska jag ha myskväll med mamsen framför tv.n. Vi ska glo på spårlöst. Mysigt mysigt. Efter de blir de nog sängen, så jag orkar upp imorn. 



Så länge man inte ger upp har man ingenting förlorat. 

*Övningskör*

Hello my ladies and gentlemen!

Dagen började med att ja vaknade kl 11 cirkus, gick upp o åt frukost, sen tog ja med mig godispåsen och satte mig vid tven där jag satt ett par timmar. När pappa var klar med sin engelska så drog vi iväg o övningskörde lite, går bättre o bättre, vilket är tur. Hehe. När vi kom hem så åt vi lunch, sen blev det mer soffhäng. Sen bestämde jag o Fanny oss för att ta en dusch och sen smetade vi på lite ansiktsmask på ansiktet, så nu är vi lena.

Snart blir det vell en liten lättare middag eftersom lunchen blev rätt så sen.
Är asmegasuper trött.. KUL att de e skola imorn också. K.I.L.L. M.E.! :)

Händer inget roligt alls i veckan, eller jo typ lite. Får lön på Onsdag, woho! Därav min frisörtid på Lördag, annars hade jag icke riktigt haft råd, går ju på en hel del om man vill vara fin.! :)

Puss


Frisör

Glömde säga förut att innan jag började jobba imorse så gick jag förbi min frisör och bokade en tid nu på Lördag! Då ska jag äntligen fixa mitt hår såsom jag vill ha de!! Wiho!

NU - sängen!

Goodnight!

Puss


Lördag

Hello alla fina!

Jobbat idag, 11.00-15.00! Skönt pass! Åkte hem till familjen, gjorde tacos med Fanny medans mamma o pappa var ute och gick. När dom kom hem var maten i princip klar, så vi satte oss ner o åt, o satt o pratade en rätt så lång stund efter maten, skönt o bara sitta o prata ibland :)

Sitter o äter lite godis nu, mumma. Hehe. Ikväll blir det bara soffhäng framför tv.n. Skööönt, o imorn sova ut!<3



Because I just don´t miss YOUR love, I miss THE love


Friday night!

Tjolahopp!

Fredag idag, och den tillbringar jag hemma med familjen! Farmor o Ove kunde icke komma, får bli en annan gång. Ska snart göra matlåda tills imorn, trodde jag jobbade 9.45 - 15.30 imorn, men jobbar 11.00 - 15.00. Så det är skönt!
Åt nyss middag, pannbiff, klyftpotatis och sås. Smaskigt.

Är himlans trött, sitter o lyssnar på jättelugn musik, kan ju va de också ;) Blir att glo på "The voice" ikväll, sen gå o lägga sig rätt skapligt.

Have no idea what to write.. så fick bli ett kort inlägg! :))

Ha en bra kväll! :)

Puss


Bild på mig o lillesyster från i våras/somras

TEST!

Senaste
Du fick sms av?- Alice
Du kysste?- Vem fasen var de?! Var ju ett tag sen :p
Du kramade?- Lillesyster
Kompisen du träffade?- Emelie

Filmen du såg?- Hmm, dont remember 

Låten du lyssna?- Tyler Ward - I wont give up
Personen som skrev åt dig på fbchatten? - Elvira

Ditt 2011
Gjorde du något du verkligen ångrar? - Det tror jag nog inte :)

Blev du kär?- lite
Hade du ett förhållande?- yes

Hur var sommaren 2011?- Den dög, 2012 ska bli bästa!!

Gjorde du något som du aldrig gjort förut?- hmm, va vell o ramla med moppen o skrapa upp benen :P

Vad saknade du 2011 som du vill ha 2012?- Åka till olika ställen med vänner!

Bästa minnet från 2011?- Ingen aning

 

 


Favorit
Film?- finns flera bra :)

 

Årstid?- vår-sommar!
Serie?- Awkward!

Kändis?- donnooo

Bok?- Hmm, venne :)

Färg?- svart, grå, röd, vit.. hm måste jag fortsätta?

 

Maträtt?- pappas pizza o mammas pizzasallad<3

 

Stad?- Donnooo

 

Artist?- Bl.a. Tyler ward
Band?- venne

Kärlek
Har du ett förhållande?- Nepp

Älskar du någon på riktigt just nu?- min familj och mina friends

Tror du på distansförhållanden?- hmm, ja de gör jag nog

Ska man vara kär i personen man har sex med?- Nej, de e vell inget måste, men blir ju känslosammare om man har känslor

Hur många gånger har du varit kär?- Ärligt talat, never. Bara lite småkär

Hade du kunnat bo ihop med den du är ihop med?-Om man vart hop ett tag så

Gillar du romantik?- mjoo

Har du kysst en kompis?- haha ja

 


Frågor & svar
Vad är det första du gör när du vaknar?- somnar om en stund

Vill du ha barn i framtiden?- jajjemän :)

Hade du kunnat adoptera bort?- tror inte de

Har du en blogg?- haha japp :P

Isåfall, varför bloggar du?- Mest för att skriva av sig lite, o om någon vill läsa mitt roooliga liv så får den göra de ;)

Tycker du att du själv är snygg?- nepp

Har du ett rykte efter dig?- Ingen aning :o Men de tror jag inte :p

Ditt humör för tillfället?- Seeegast.se

Har du piercingar eller tatueringar?- I öronen, tragus, näsan och naveln. Inga tatueringar, men vill ha 

Gillar du skolan?- Vilken fråga :O nooo
Vilken är din naturliga hårfärg?- Ljusbrun i think

Vad har du för hårfärg nu?- guldbrun typ :s

Saknar du någon just nu?- Ja, de gör jag vell, vet inte vem. Känner bara att de känns nåt som saknas
Liknar du din mamma eller pappa?- Mest mamma, men ändå pappa lite

Hur lång är du?- 173 va ja sist ja mätte mig iaf

Hur var du som barn?- Busig o rita på väggarna (H)

 

Sorg & farligheter
Har du gråtit dig till sömns någon gång?- think soo
Har du vaknat gråtandes?- Bara utav ngt jag drömde
Dricker du alkohol varje helg?- nejje

Har du tagit droger?- noway

Skulle du kunna testa droger?- never!

Har någon varit otrogen mot dig?- tror jag inte

Har du rymt hemifrån någon gång?- haha nej
Är dina biologiska föräldrar skilda?- nepp
Har du blivit jagad av polisen någon gång?- nepp, e en duttig flicka, typ :)
Har du varit i ett slagsmål?- haha nej
Har du sett någon bli mobbad utan att du ingripit?- nej, om ja skulle se ngn bli mobbad så skulle jag inte bara kunna stå o titta på!
Har du blivit riktigt sviken någon gång?- mjoo

Tack för mig!
GODNATT! <3


Vad händer egentligen..?

What´s wrong with me?! Har inte skrivit här på evigheter..I guess that livet rullar på nu. Skrev ju ofta här när ja ville skriva av mig.

Men som sagt, mitt liv rullar på, allt är prima iprem, är vell bara den där lille extra pusselbiten som fattas, de där som kallas kärlek, vad det nu är..

Sitter o lyssnar på musik, ska fixa en kopp te, hade vell tänkt plugga lite, men o.r.k.a.r i.n.t.e. Så tar de lite lungan idag :)

Imorn ere Fredag, inga vanliga lektioner imorn, ska typ ha teori i hammarvallen med alla 2.or. KUUUL! + nå prov. ÅÅh vad jag längtar!

Imorn kommer farmor o Ove också, och sebbes syster. Så de blir fullt hus här hemma i helgen, men är borta i stort sätt hela lördagen. Ska jobba, och bussen in går runt 8 och bussen hem går runt 4. Rätt lagom sådär.

Jaa juste, te vare jah! (Y)


drive drive drive

Helloo! Dagen började som så att ja vaknade vid halv 12 cirkus, gick upp o åt frulle dulle, sminkade mig o klädde på mig, sen åkte jag med pappsen till flen och handlade lite, hem o äta, sen övningskörde jag. Har ju inte gjort de på kanske 4-5 månader (:O) meen de gick faktiskt bra! Bara öva öva öva nu! Jag ska fixa de till sommarn! JAG SKA! Snart blir det middag, PIZZA! Mumma.

Hoppas ni får en bra kväll!

Puss

ooooh crap..

Nu blev de såhär igen.. var ju ett tag sen sist, hoppas ni mår bra!
Hur är det med mig? - Joo de e bra, livet leker, typ... Fick nyss VÄRLDENS sug efter kladdkaka, så ja bakade en :) Hade dock ingen kakao hemma så fick ta lite oboy, hehe.. Nackdelen nu är ju att ja inte är sugen på kladdkaka längre, skulle inte slickat av smeten från slickepotten, bara de lilla gjorde att ja mådde illa.. men men kanske blir sugen snart igen!

Det är bara 4 dagar kvar utav lovet, och vad ska jag göra under dom dagarna? I don´t fucking know typ?
Blir vell att ligga i sängen o klaga över att jag inte har ngt att göra.. hehe nejdå riktigt så hade jag inte planerat dagarna, får se vad som händer helt enkelt.

Börjar bli lite trött nu, ska vell gå o sova när kladdkakan e klar osv osv.
Min vän frågade mig för en stund sen om jag var sugen på att åka med utomlands i sommar. HELL YEAH!?
Berättade för pappsen, och han var vell inte lika glad över landet vi (KANSKE) skulle till, Turkiet. Men mitt svar blev, - Meeennee, jag e ju 18 då, så ja bestämmer ju själv ;).
Haha! Fasen så skönt de ska bli o bli 18 BARRE! WOOOHO!

Nu blev jag ju sjukt sugen på o dra utomlands.. ååhh ska fasen dra ngnstans i sommar! Och om inte utomlands så ska jag se till att ha tagit körkortet till sommaren, så dags för mig o pappa och ta oss ut på vägarna igen, var ju sisådär 4 månader sen sist! Hehe.. Fy skäms!

Nej men nu känner jag att jag bara babblar (igen), skärpning, e en aning trött också.. mm sova!

Ni får ha de så bra alla fina, roliga och glada människor!

Pusss