God kväll.

Antar att den här bloggen är som min osynlige bästa vän.. Någon som "lyssnar" och som jag kan skriva av mig hos när ingen vän är vaken. Alltid när natten närmar sig så får jag alltid såna tankeställare.. vilket kan vara jobbigt ibland, men som ibland också kan vara nyttiga.. Man tänker tillbaka på saker man valde, varför man valde så, om det blev bättre utav att man valde den ena vägen istället för den andra..? Jag tror verkligen på "ordspråket" : "Man lär sig utav sina misstag". För det gör man verkligen, i alla fall jag. 
Jag var tvungen att välja en väg när det kom till mina känslor, men ibland tror jag att jag valde fel väg, att jag tog den närmaste vägen bara för att "komma någonstans". Men ibland måste man nog gå emot magkänslan.. prova på att ta den vägen som gör att man tvivlar lite, men som är som en slags utmaning för att se vad man klarar av. Hoppas ni förstår vad jag menar..

Kan nog bara säga en sak, och det är att jag saknar dig, oss, det vi hade.
Och jag förstörde de.

Vill bara ge er ett råd.
Håll hårt i de ni har kärt, fundera innan ni gör något val, tänk på vad ni går miste om..
Man förstår inte vad man har förlorat förens man har förlorat de..

Jag trodde jag hade kommit över dig, men antar att det inte är så enkelt som det låter.

Godnatt.

YES!

Fick tillbaka handelsprovet idag, fick VG! Riktigt nöjd! :)


Back on track!

Hej igen!

(Det här inlägget tillbringar jag dig Bellish, baaara för att du tjatat att jag ska skriva.. hehe)

Försvann ett tag under ytan, ,men nu tror jag nog att jag kommit upp igen.
Har ingen aning om vad jag ska skriva på min lilla blogg, eller vad ni som läser ens vill läsa? :)
Därför de vart lite dött..
Give me examples of something you want to know!!

Började skriva CV idag och har kanske skickat in på 5-6 olika ställen idag, bara o hoppas på de bästa! Svårt o veta vart man vill sommarjobba tycker jag.. vet ju inte ens vad jag tycker är kul... haha "typ".

Ska vell hoppa in i duschen snart o sen ska ja nog lägga mig i sängen, är grymt trött nu för tiden! Inte okej inte okej..

Juuste.. har ju färgat håret sen sist, så slänger upp en bild på hur de blev :)

KRAAAM


Innan


Efter

åpdkpajfioahioajga

Orkar inte skriva ett långt inlägg om min vecka, så de får bli lite bilder, och några stödord till dom.. ;)



Friluftsdag med massa människor från gymnasiet


My homies, Emelie och Fatuma!

Walk walk walk...


Var ju rätt fin utsikt iaf :)


Och man kan ju SNACKA om att det var halt på vägarna..

Mitt mellanmål en dag.. hehe

Tog ett litet egokort på mig när jag fick tråkigt.. (a)

Jag och Emelie var med i tidiningen idag.. Kom fram en "tant" (äldre dam..) och intervjuade oss i Tisdags.. Frågan löd ungefär såhär: "Skulle du kunna tänka dig vara med i tv och vinna en miljon kronor?" Mongobild..

Ajaaa. annars har min vecka vart brööö bröö brööÖ! :)
Ha en bra kväll!

Pusshejsvej.

VÄL GODKÄNT!

LALALAAA! FICK VG PÅ MITT NATURKUNSKAPSPROV!! HAPPY GIRL! TACK OCH HEJ! :D

Friluftsdag!

O HERRE!!

Dagen började med att jag och Emelie kom in med bussen som vanligt, gick till skolan och satt vid datorerna lite. När klockan blev 9 så gick vi till minimatsalen för att samlas och hjälpa till att ta dricka och korvbröd m.m. för att sedan bege oss iväg på den 15 km långa promenaden. Vi gick iväg, och alla var glada och gick på. Efter 1 h och 45 min kom vi fram till "grillplatsen", "Och alla blev förstås glada att vi äntligen var framme". Dom började fixa iordning med kol o grejer och tände de.
Martin (lärare) : Är det någon som har korven?
Alla : Äh, nee?
En annan lärare : Är de verkligen ingen här som har korven??

Smarta som dom var så hade lärarna glömt korven i skolan i någon låda för att hålla den kall.. Så dom fick ringa till någon som fick köra ut korven, och 2 elever fick gå och möta han, för att han inte kunde köra speciellt långt eftersom det var is i princip överallt på vägarna! Vi fick ungefär stå och vänta 1 timme på korven från och med att vi kom fram till grillplatsen.. Men när dom väl kom tillbaka med korven så var alla glada, så då satte vi igång o grilla.. Alla var ju typ utsvultna, men 2 korvar var max, och 1,5 bröd. Jippie!

När man väl hade ätit upp så fick man börja gå tillbaka om man ville, fast det var inte samma väg som påvägen dit, det var bara att forsätta rakt fram, o vi trodde vi ALDRIG skulle komma fram!
Tänk att man kan bli så glad när man ser en asfaltsväg?! Det blev iaf jag, Emelie, Bella o Lisa! Hahah typ: " ÅÅH! VI SER LJUSET!!" hahah...

När vi väl kom ut till stora vägen var vi jääätte nära på att ta bussen istället för att gå sista biten, men duktiga som vi va (eller ngt..) så gick vi iaf. Efter en stund så splittrades vi, och jag och Emelie gick tillbaka till skolan för att hämta våra datorer i skåpet.. Snacka om att vi var glada när vi väl kom till busstationen sen! Aldrig känts bättre! Haha..

Var rätt nära på att ramla omkull när jag gick ur bussen bara för att mina ben hade fått vila ett tag på bussen.. Hahah.. Har så himla ont att ja bara skrattar åt de.. och mina fötter ska vi inte TALA om.. känns som om jag har blåsor under hela foten.. AJ!

Ska gå o ta en låååång dusch nu! I NEED IT!
Ska försöka lägga in bilderna från promenaden lite senare! Om ja kommer ihåg. Hehe.

Hoppas ni andra haft en bättre dag! ;)


Söndag!

Vaknade runt 10 av att pappsen tände lampan i taket. Låg kvar en stund i sängen, men gick sen upp och åt frukost. Efter de satte vi igång och städa, som vi brukar göra på Söndagar. Sen har min eftermiddag bara bestått utav att göra klart svenska rapporten som skulle vart inne innan jul, hehehhe. Aja.. nu är den inskickad iaf! Bättre sent än aldrig som man brukar säga! :)

Blev skapligt hungrig, så tog fram burken med pepparkakor, haha.. Gott vare iaf!
Blir Hamburgare m bröd och pommes till middag idag! Smaskens!

Imorn är det friluftsdag för hela gymnasiet på PW! Jag o Emelie har vart långpromenad, på sisådär 1,5 mil tror jag det var. Men de blir nog bra, speciellt när min förkylning försvunnit också, nooot! Förstår inte varför den inte vill försvinna helt.. :'(

Ska nog ta o hoppa in i duschen nu, så jag har det gjort!

Seeeya!

En dag i Phuket!

Tillbringade dagen med pappa, mamma och lillesyster i Nyköping. Först kollade vi på bio, en dag i Phuket! Asrolig film! älskar skådespelarna David Hellenius och Peter Magnusson! BÄSTA! Efter det så gick vi på stan en stund, fick med mig en bh och en sjal hem. Dom hade fått in massvis med fina väskor, scarfar och sjalar på H&M! Måste in dit någon dag snart igen! :)

Känner mig galet trött.. men känns som om jag inte riktigt kan gå o sova nu. heheheheh.





FINALLY FRIDAY!

Äntligen har Fredagen kommit! Den dagen på hela veckan som alla elever på skolan läntar mest till tror jag!
Jag och Emelie är på Flens bibliotek och väntar på Melissa. Planen var att vi skulle åka till Katrineholm och gå på stan o kika o umgås, men det känns inte direkt någon idé att åka dit för att typ bara hinna vara den 1 timme.. Så vi stannar här i Flen istället, kanske tar en pizza och pratar lite, vi får se helt enkelt :)

Imorn blir det i alla fall en dag tillsammans med mamma, pappa och lillesyster. Får se vad vi hittar på.

Hoppas ni får en bra dag/kväll! :)

KRAM


Hello theeere!

Sitting in the school med Emelie darling! Ska snart ha psykosocialt arbete. Woosha... Ville helst av allt bara stanna hemma och sova idag! Men icke sa nicke..!

Vi synes och höres!

puss