tralalaaa



Hihihi. Kolla vad mammsing hade köpt ^^
Puss på dig fina mamma!
<3

Go kväll! :)

Hejhej alla pigga o glada!

Sitter här med världens huvudvärk och är hur trött som helst! Ska måla naglarna, sen ska ja faktiskt gå o lägga mig! Det behöver jag!

Praktiken idag gick prima ipren! :) Fick smita iväg lite tidigare för att hinna med en buss.
Har inte så mkt och skriva, eller aah.. kommer inte på något o skriva! :p

Ha en bra kvääällsing!

Puss


Love love love..

Kärlek är nånting fint, synd bara att det finns för få killar som vågar visa känslor.




Sega sega jag..

Heej alla fina!

har inte skrivit här på cirkus 2 veckor?! Har haft fullt upp med praktiken, och när jag kommit hem så har jag vart så himlans trött! Tror nog inte man kan ha en bättre praktikplats än jag! Trivs som tusan! Gillar det man håller på med, och dom anställda där! Så snälla så! :)

Vad har hänt sen sist?! Haha hmm inte så mkt! :) Praktik, praktik & lite mera praktik! :) Förra fredagen var jag o kollade på bio med mina kära vänner Elvira, Bella och Johanna! "Breaking Dawn", mkt bra! :)

Åh, allt känns så himla bra nu! Ska bara blicka framåt, och tänka på allt bra som kommer o hända! :)
Visst, ibland kan man ha dåliga dagar och blicka tillbaka, men jag ska vara stark! Jag vet att jag klarar att gå vidare! :) Har ju typ gått vidare helt nu! Duktig.se känner jag mig! :))

Varför lägga ner tid på någon som e så känslokall? Nejjni, sånt vill man inte ha! Känslorna ska flöda och glöda! That´s it! :D

Imorn är det praktik igen! Det ska bli kul! :D Dagarna går så grymt fort där, säkert bara för att allt e så kul hela tiden! :))

Ska försöka skriva här oftare, ni får ha en bra kväll! :)

Puss


Måndag= Dag 1

Hej o hå!
Hade första dagen på min praktik idag! :) Det gick riktigt bra tycker jag, men allt är ju så nytt också.. nya människor, man ska lära sig vart allting ligger, vara trevligt mot allt o alla (vilket jag har väldigt lätt för), men det kommer nog bli riktigt bra/roligt när jag väl har lärt mig allting! :)
Jag har en riktigt bra handledare i alla fall! :)

Börjar kl 09.45 imorgon, min buss kommer in runt 8, så jag går till syster så länge! :)
Efter praktiken blir det att åka med henne och hämta ut mina o Bellas biobiljetter, sen sover jag kvar där, det blir enklast så! Annars blir det bara att åka hem efter vi hämtat biljetterna, äta middag, duscha, sova och sen åka till praktiken igen, så att så äre! :)

Nu ska jag ta och försöka få min skönhetssömn! :)
Godnatt på er! Sov gott!

Puss


FARS DAG!<3

Idag är det pappas älskade dag! Han fick en bok av mig, hoppas han tycker den är bra! :)
Fikade förut idag och nu väntar vi bara på min kära storebror som är SÅ bra på att passa tider..

Åker med syster hem sen till nyköping, blir lättast så, börjar ju praktiken imorgon, men inte förens kl 10, så om jag tar bussen så kommer jag antingen 2 timmar för tidigt eller 2 timmar försent.. så jag sover där inatt!

Är lite nervös, men det ska ändå bli riktigt roligt och lära sig saker, o så slipper man ju skolan också (A) I 5 hela veckor(!) Ska bara till skolan 2 ggr för att göra engelska nationella.

Ha en bra kväll!

Puss


hejohå!

Tänkte bara säga att jag lever, om ni undrat vart jag tagit vägen! ;)


Bjuder på en ca 1 månads gammal bild!

22.30

EGENTLIGEN borde jag ju ligga i sängen o sova nu, för att få min skönhetssömn! ;) Men den har jag inte fått på ett par år, så den kan vänta ett tag till! Har hjälpt mamma att plocka ur diskmaskinen och förberett frukosten imorn!

Smart som jag är så somnade jag förut när jag skulle plugga.. så där gick 2 timmars plugg bort.. och jag som har prov imorn. Men jag orkar faktiskt inte bry mig om hur det går.. det får gå som de går helt enkelt!

Nejjni, nu ska jag sussa! :)
Sov så gott!

Puss

Halva veckan.

Onsdag idag och halva veckan har gått, i skolan alltså! Väntar på att handeln ska börja, cirkus 7 minuter kvar. Efter det har jag 40 min rast tills svenskan börjar, och efter svenskan har jag lunch, sen idrott, samhällskunskap och sen lite mentorstid. Siktar på att hinna med 14.30 bussen idag iaf, orkar inte sitta o vänta 1 timme själv, eftersom Emelie är sjuk.?

Bara Torsdag och Fredag kvar, sen helg och sen börjar praktiken! F*sen så skönt det ska bli o inte gå till skolan på 5 veckor!!



Från och med nu, ska jag vara stark!




Hej hopp, godmorgon!

Hejhej!
Sitter i skolan med Emelie bredvid mig.. hon spelar spel på facebook och vad gör jag? jaa ni, inte mycket alls! Har setat här sen kl 7.45 typ, skulle ha börjat kl 9.00 men nu är tydligen lektionen framflyttad.. så börjar inte förens kl 9.30.

O.R.K.A.R.  I.N.T.E.!

Går rätt så lång dag idag.. slutar kl 15.50 trorjag, hoppas tidigare! Efter skolan blir det vell hem o plugga, sitta vid datan, äta mat, duscha. sitta vid datan o sen sova typ! Haha, vilket liv egentligen?! Sova, äta, gå till skolan, äta, sova, äta, gå till skolan, äta osv osv.
Herregud..

Nee nu orkar jag inte skriva här mera!
Hoppas ni får en bra dag! Så ska jag göra mitt bästa med att försöka få en bra dag! :)

Puss


Söndag...

Det här lovet har gått sketa fort! Men det har inte ens gått en dag utan att jag haft något att göra! O då menar jag INTE plugg! Har spenderat dagarna med vänner, familjen, hälsat på farmor i Sthlm o lite sånt :)

Nu ska jag vell gå in o göra lite varm choklad... mhhhm så gott o mysigt! Sen blir det nog att gå o lägga sig! Skola imorn ju.. o jag måste orka upp! :)

Puss


Bjuder på en liite gammal bild.

Hej hopp!

Sitter här med staaans huvudvärk. ajajaj. Tog en alvedon förut. Men den vill icke hjälpa.
Har funderat hela dagen vad jag ska vara på lördag, då min vän ska ha en halloweenfest.
Står mellan 2 saker iaf.. beslutar mig mig nog imorgon.

Ska vell gå o ta en varm dusch nu, sen fixa en kopp te eller varm choklad. Sen kanske kolla på en film med lillesyster och sen sova. Imorn bär det av till Stockholm för att hälsa på älskade farmor. SOM jag saknar henne. Det är nog den bästaste farmorn man kan ha.. Så omtänksam och kramgo. <3

Ha en bra kväll! :)

Puss


!