Höstlooov!

Idag är de första dagen på höstlovet! Känns riktigt skönt! Funderat på att dra ut till gymmet o träna sen! :)
Har en veckas lov nu, sen går jag i skolan 1 vecka, sen har jag praktik i 5 veckor och sen går jag i skolan 1 vecka, sen får vi jullov! Fan vad skönt! :D

Har skickat in hemprovet nu iaf.. Hade lika bra kunnat gjort de i fredags då de egentligen skulle skickats in, för jag har inte skrivit nå mer på de sen dess, de borde räcka till ett "G" iaf, rättskunskap är så grymt himla tråkigt.. så ja orkade inte bry mig om o göra nå mer..

Funderar på att kolla på ngn bra film sen också! :) Får se vad de blir för ngn!

Neee nu ska jag nog in o göra ngt o äta.

Puss


What´s happening?!

Skriver aldrig här längre.. why? jaani, har varken något o skriva om eller lust till att göra det heller. Onödigt då ju?!

Inatt så sov i alla fall flisan här, är glad att hon och jag fått tillbaka kontakten igen! Vi bor ju bara ca 500m-1 km ifrån varandra! Vi låg o pratade, nördade facebook. Ni vet ju själva, man behöver inte göra så mycket för att ha kul när man har en fin vän med sig! :)

Snart ska jag nog gå in o baka någonting! Får se vad det blir!
Sen ikväll så ska jag nog gå över till flisan o kolla film med henne! Myspys!

Får försöka skriva mera här, men vet verkligen inte vad jag ska skriva :o Förslag? Jag tror inte ens de e så många som läser min blogg.. ja skriver mest här för o skriva av mina tankar i hjärnan, så de blir mindre saker o tänka på där uppe! That´s it typ!

Puss

Bjuder på lite egobilder iaf!








Söndag

Igår lekte jag med min fina Felicia, som jag inte vart med på typ flera år! Och vi bor grannar?! Det är helt otroligt egentligen! ;) Skulle egentligen plugga idag, men de sket sig ju.. ska försöka göra lite nu.

Imorn äre skola, orkar jag?! Nej.. egentligen inte. Men bara o stå ut! Får ju lov nästa vecka, så de e nice! :D

Nejjni, nu har ja inte tid o skriva massa skit för er!
Ha en bra kväll! :)

Puss


Sorry sorry..

Har inte orkat skrivit här på ett tag, har bland annat inte vetat vad jag ska skriva o har helt enkelt inte haft lust..
Hade precis naturkunskapsprov, de gick riktigt bra faktiskt! Var mycket lättare än vad jag hade förberätt mig på.. Så godkänt blir det nog! Får vi hoppas på iaf!

Ska ha svenska nu, sen lunch, sen idrott o sen psykologi.. den sista lektionen är så gryyyymt långtråkig.. Hoppas jag överlever.

Kanske skriver någon dag när jag känner för det.. har tröttnat lite på att skriva..

Ni får ha de så bra! :)

Puss


Pissenissenödig..

Den värsta grejen med att bo här ute i stugan är när man blir kissnödig.. man orkar inte gå in till huset för att gå på toa, så hellre kissar man på sig, typ. Pappa håller ju på att fixa badrummet här ute, men de går lite segt fram tycker jag. Men de blir ju klart så småningom, de e huvudsaken..

Funderar på att gå in o koka en kopp te, juste.. har idrott imorn också :O Måste packa gympakläder..
Skulle typ ha stepp-test imorn lr va de va.

Nee, nu orkar ja inte skriva mer!
Hörs nog imorn! :)

Puss



2 bilder som jag lekte lite med i "Picasa" igår! :)

Gammal kärlek rostar aldrig, eller?

Jag undrar om rubriken stämmer.. tror nog så.

Min dag har vart bra! Hade bara engelska och psykologi. Skönt! Kom hem efter ca kl 1.
Skulle plugga matte, men de räckte med att ja öppnade boken.. fattade nada... FML! FUCK MATTE!

Snart blir de duschen, sen en kopp te o sen sängen!
Har inte så mycket att skriva. Tänkte lägga upp lite bilder jag gjort om med ett bildprogram som jag laddat ner, som vi har på den stationära datan också :)





Om någon vill att jag ska göra om en bild på er så är de bara säga till! :)

Puss


Söndag!

Sorry sorry! Inte tänkt på att skriva här.. Vart fullt upp i min hjärna i guess..
Har kanske tröttnat lite också. vem vet!
Vill ni veta lite om min helg?

Fredag
Efter skolan så kom min storesyster o hämtade mig, vi åkte till coop i Nyköping o handlade, sen åkte vi hem till henne, vi gjorde iordning tacos, kollade på en film, sen kollade vi på idol o efter de så satt vi o lyssnade på gamla inspelningar på hennes mobil, vi hade spelat in när vi bland annat sjöng "high school musical" låtar.! Haha roligt! Efter det gick vi o lade oss.

Lördag
Vaknade runt halv 9. Cindy skulle iväg så hon åkte runt 10. Efter en stund kom Emelie, vi drog ner på stan, jag köpte bland annat en tröja. Jag frågade på två ställen efter praktikplats. Sen åkte vi med mamma, pappa o sebbe hem. Gick in i stugan o hämtade datorn, sen tog ja o emelie moppen till henne. Vi nördade lite data, sen gick hon, jag o verra in till Ida o glodde film all night long! Eller aah.. nästan! Verra gick in till dom ngn gång på natten, men ja, emelie o ida kollade vidare på en film. Alla 3 slocknde i soffan sen.

Söndag
Vi vaknade runt 9, låg o segade i soffan framför tven o moffade chips o coca cola tills klockan var runt 1-2. Sen hjälpte ja o emelie hennes mamma med att ösa ut vatten från deras pool, efter en stund åkte jag hem. Hoppade in i duschen, sen värmde jag lite tacos. Sen dess har jag typ inte gjort ett skit.. Har kollat på tv o setat vid datan typ.

Juste! Gjorde en kladdkaka också, så snart ska ja vell in o göra lite te o äta lite kladdis.
Sen hoppa i bingen! :)

I need help! Har svårt att bestämma mig..


Ska jag färga tillbaka till mitt mörka hår, ha så som jag har nu, eller färga ljusare?!
Den i till höger är så som jag har nu.

Puss

Håltimme..

Har precis haft psykosocialt arbete. Fick sluta lite tidigare. Så nu börjar jag inte förens runt 11..
Då har jag samhällskunskap. Sen lunsch o sen har jag 3 timmars handel. De e de som e jobbigt med torsdagar, eftermiddagen.. Man har ingen ork att engagera sig när man sitter ner i 3 timmar, visst vi brukar få ta en paus när vi känner för det, men det hjälper ju inte så mycket.

Imorn är det iaf Fredag. När skolandan är slut så åker jag till Nyköping, till min syster och sover där! Tacos o idol blir det! Mysigt!!
På Lördagen vet jag faktiskt inte vad som händer.. Får se vad jag hittar på.

Söndagen blir det nog plugg.. -.-
Ååh.. har ingen aning om vad ja o Emelie ska hitta på nu.. inte så kul o sitte vid datan i över 1 timme.. speciellt inte när de inte är några inne på fb, msn eller så!
Får se vad vi kommer på!

Skriver när jag kommer hem! :)

Puss

syster och jag i vintras ;) Bjuder på bilden..

Go kväll!

Min kväll började vell inte så bra kanske.. gjorde iordning en kopp te, la upp benen på borden o såg inte vart jag la dom, så ja välte ut hela koppen.. Duktig chey!!
Har pluggat lite matte också. Ännu mer duktig! ;)


Ska nog gå o lägga mig snart.. är rätt så himla trött! ;)
Det ska bli sååå skönt att få sova! (A)

Så jag säger godnatt nu! :)
Sov så gott!

Puss


Praktikplats

Dagen har vart jätte skön! Hade bara två lektioner, psykosocialt arbete och matte.
Hade ingen rättskunskap, eftersom vi fått hemprov. Sen så fick vi jobba hemma med engelskan, vilket passade riktigt bra, eftersom vi hade hål från kl 11.15 till 14.00.
Så jag, Emelie och Erica gick till Venezia o käkade pizza. Sen tog Erica bussen hem till sig och jag o Emelie tog bussen hit till Bettna. Hon följde med mig hem, gick en liten promenad med Milou, sen satte vi oss o pluggade. För EN gångs skull satt vi o plugga, utan att logga in på facebook! Gud välsigna oss! Eller ngt sånt..
Hon åkte hem vid ca 17.15.

Orkar inte plugga mer idag, blev nästan klar med engelskan, som inte ska vara klar förens om 10 dagar. Sen gjorde jag lite mera på rättskunskapsprovet. Så de känns skönt. Imorn blir det att plugga matte. K.I.L.L  M.E.!

Sitter o lyssnar på lite musik, o ja blir bara mer o mer sugen på att kunna spela gitarr..
Gick in på en sida igår o hittade lite ackord. Men de lät förjävligt, eftersom den är så pass ostämd.. o de blir ju inte bättre för att min lillesyster går o tar den o drar i strängarna?
Vet inte hur ja ska göra med dedär.. måste ju få den stämd.
Får funderar lite på dedär..

Angående rubriken. Vi i HP2 ska ju ut på praktik nu vecka 46-50. Det är ju ca 6 veckor kvar. Men jag har inte hittat någon praktikplats än.. Har tänkt på att gå runt i olika affärer o frågat, men har bara skjutit på de hela tiden.. o de börjar ju närma sig nu.. Har inte som helst aning vad jag vill hålla på med heller, vet bara att jag skulle vilja vara i Nyköping. Så förslag någon?!

Ska in o duscha snart, sen blir det nog att lägga mig skapligt. Har blivit jätte trött på mornarna på sista tiden.. Inte bra inte bra...

Ni får ha en mysig kväll! :)

Puss




Bjuder på lite "vackra" bilder på moi! ;)

Plugg!

Har pluggat sen jag kom hem, har skickat in ett arbete i psykosocialt arbete iaf, som inte ska va inne förens på tordag, så det känns skönt! Sen har jag börjat på hemprovet vi har i rättskunskap.
Hjälpte mamma också att skicka in en uppgift till hennes lärare. O sen att lägga in hennes arbeten i olika mappar på datan.

Ska vell gå o duscha om en stund. Sen ska jag skriva ut lite gitarr-ackord o spela lite! :)
Hihi, ska bli kul o lära sig! :)

Men ni får ha en bra kväll!

Puss

:)





Bjuder på lita vackra bilder såhär på morgonkvisten!

hejj hopp! Måndag morgon..

Sitter i skolan med Emelie älskling! Har precis ätit frulle. Börjar inte engelskan förens kl 9. 1.30 h engelska lektion.. K.U.L.! Eller inte..
Efter de har vi iaf spykologi, sen lunch och sen småföretagande B. Tydligen en ny kurs vi ska ha, eller ngt.
Det blir nog bra.
Slutar kl 14.20 iaf. Så kommer hem runt 3. O så är de bara o sätta igång med pluggandet.. KILL ME! PLEASE!

Nu ska ja va lite social med emelie :)

puss


bjuder på en ca 2 veckors gammal bild på oss.

.


Veronica Maggio!

Hemma nu, duschade för ett tag sen. Sitter i Fannys säng o lyssnar på " Veronica Maggio ". Snälla bli min, hennes bästa låt tycker jag!

Ska nog gå o lägga mig rätt skapligt ikväll!

Åh.. jag blir verkligen så ofokuserad.. kan inte tänka på något annat än dig.. Det är rätt jobbigt, med tanke på att du nog inte tänker på mig..





Hos Helene.

Hejsan hoppsan! Sitter här i Helenes soffa, åt nyss middag, de bjöds på ris, och sen kycklinggryta. Starkt som satan, men gott var det. Åker hem med 3 saker mer än vad jag kom hit med.
En maskara och en halsduk, som jag köpte på kicks och gina tricot. Köpte ett halsband till Helene också, en liten present.
Sen åker jag också hem med en gitarr, som jag fick låna av Helene.

Nu blir det hemfärd!

puss

Goodmorning!

Åt frukost för en stund sen. Nu blir det att sminka sig o fixa håret, för att sedan åka till Eskilstuna o fira Helene! :)
Såå de blir inte ett så mycket längre inlägg! ;)

Kommer nog hem runt 6 sen, kanske skriver då! :)
Ha en bra dag! :)

Ni kanske får en "dagens outfit" sen också, vem vet! ;)

Puss

23.23

Hejsan Hoppsan!

Spenderade min kväll med Loffe! Tog en promenad o sen satt vi mest bara o pratade! :)
Duschade för en stund sen. Ska vell gå o lägga mig snart.
Imorn bär det av mot Eskilstuna. Ska fira Helene, som fyllde 20 igår. Woho, grattis snygging!
Ska vell åka förbi kicks innan, måste köpa maskara, o sen ska ja nog in en snabbis på gina o kolla lite.

Skriver nog mer imorn, antingen innan vi åker till Helene, eller efter. Det får vi se helt enkelt.

Ibland blir jag bara så trött.. har snart inget hopp kvar.. Du får mig att hoppas så mycket, men sen får du allt det att bara falla till marken.. Snart ger jag fan upp.



Lördag

Dagen började med att ja vaknade rätt så klarvaken kl 8 imorse.. Så de sög ju lite.. Låg kvar i sängen o kollade på 2 filmer, " Tusen gånger starkare" och "Hip hip hora".
Den sistnämnda har jag redan sätt på förut, den såg ja mest för att ja inte hittade någon annan bra :P
Den förstnämnda har ja aldrig sätt förut, den va rätt så bra.
När mamma kom hem så åkte vi till Hälleforsnäs, lager 157 o kollade lite. Tycker dom inte har så mycket bra kläder där, så ja hittade ingenting.
På vägen hem stannade vi i Flen på Ica, jag köpte coca-cola, chirre o en bodylotion. Hehehe.
Snart blir det mat, smarrigt!

Får se vad kvällen har att bjuda på.

Är det ens värt att lägga ner tid på någon som ändå inte verkar bry sig..?
Allting, som det alltid gör, verkar bara rinna ut i sanden..

I just sit here and wonder... and it´s making me crazy!